Home / Banat / Prinși în flagrant la tăiat de lemne

Prinși în flagrant la tăiat de lemne

Ieri, polițiștii din Bocșa au depistat în flagrant doi bărbați din Timiș în timp ce tăiau ilegal material lemnos de pe teritoriul administrativ al comunei Vermeș. Lemnul, două tractoare și două căruțe au fost indisponibilizate iar motoferăstrăul mecanic a fost confiscat.

Ieri, 26 octombrie, în jurul orei 22.00, polițiștii Secției 5 de Poliție Rurală Bocșa au prins în flagrant doi bărbați în vârstă de 29, respectiv 44 de ani, din Timiș, în timp ce tăiau ilegal material lemnos de esență jugastru, frasin și stejar, de pe teritoriul administrativ al comunei Vermeș.

La fața locului polițiștii au găsit două tractoare neînmatriculate în circulație, ambele tractând câte o căruță cu două axe pe structură metalică și un motoferăstrău mecanic, toate folosite la săvârșirea infracțiunii.

Materialul lemnos în volum de 3,82 mc, cele două tractoare și două căruțe au fost indisponibilizate iar motoferăstrăul mecanic a fost confiscat.

Pe numele bărbaților în cauză s-a întocmit dosar penal.

About editor editor

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns