Arhivă

Costel Ursu: „Bucurică vrea să distragă atenţia opiniei publice”

Jurnaliștii de la cotidianul Argument au reușit să obțină și o declarație de la primarul Costel Ursu, unul dintre cei patru edili împotriva cărora Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița a anunțat că a început urmărirea penală:

”Primarul Oraviţei, Dumitru Ursu, ne-a declarat, astăzi, că nu are nicio emoţie în legătură cu cauza, fiindcă sunt acuzaţii fabricate care nu pot fi susţinute.

„Echipa de fotbal a Oraviţei a fost înfiinţată în anul 2000, de şeful poliţiei locale din acea vreme, de un procuror, de alţi oameni cu greutate din oraş. Îmi aduc aminte că se discuta despre dezvoltarea mişcării sportive, despre crearea de condiţii pentru sportivi. Era vremea sălilor de sport construite de Adrian Năstase, dacă vă amintiţi. Ei, şi oamenii din Oraviţa au înfiinţat echipa de fotbal şi de atunci, primăria şi toţi primarii au susţinut această echipă a oraşului”, a ne-a declarat Dumitru Ursu.

„Acuzaţiile domnului Bucurică arată că habar nu are de administraţie publică. Sunt nişte lucruri fără legătură cu realitatea. Pe de altă parte, nu cred că este domnul Bucurică în poziţia în care să mă cerceteze. Au fost nişte probleme sentimentale care au creat o situaţie mai tensionată între noi, dar, despre aceasta, vă daţi seama, nu este potrivit să vorbesc în public. Oricum, domnul Bucurică pare că vrea să distragă atenţia opiniei publice de la problemele pe care chiar el le are”, ne-a mai declarat primarul Dumitru Ursu” scriu cei de la Argument.

Citește și:

La Oravița… Moș Crăciun există GALERIE FOTO

Abuz în serviciu în primăria Oravița, doi primari și doi viceprimari cercetați

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts
Citește mai mult

Bu getul României!

KW Iohanis prezintă televizat nemulțumirile sale: probleme în spitale, educația subfinantata, economie bulversată, autostrăzi nefinalizate, asalt asupra justiției,…