CSM Reșița a pierdut, scor 0-1, partida din etapa a patra a Ligii a III-a, disputată astăzi, pe terenul unei alte pretentdente la promovare, CSM Lugoj. Singurul gol al meciului a fost marcat în minutul 20, de Lazea.

După un start excelent de sezon, în care poarta lui Zimmermann fusese perforată o singură o dată, elevii lui Roco Sandu și Lucian Dobre au fost taxați la prima eroare comisă în meciul de la Lugoj. A fost suficient un moment de neatenție și de execuția de excepție a lui Lazea pentru ca băieții noștri să primească primul gol în acest sezon. Gol echivalent cu primul joc pierdut și cu trei puncte ratate în lupta pentru promovare.

Am întâlnit o echipă înșelătoare, urăsc să joc cu Lugojul, nu arată nimic și bate 1-0. Problema este că nu am dat noi gol. Ne-a lipsit inspirația în fața porții, au fost multe momente de indecizie, pentru că am avut ocazii. Am dominat jocul, dar asta nu ne mai încântă. Lipsa de inspirație în fața porții ne-a costat. Va trebui să îndreptăm ce n-am făcut bine la Lugoj și timp e suficient pentru asta”, a declarat antrenorul Roco Sandu după înfrângerea de la Lugoj.

Leave a reply