Prima Pagina / Banat / Infracţiuni rutiere pe drumurile Judetene

Infracţiuni rutiere pe drumurile Judetene

În data de 01.08.2017, Poliția Municipiului Reșița a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe DJ 581, în afara localității Lupac, s-a produs un accident de circulație.

Conducătorul unui autoturism, S.S., în vârstă de 56 ani, în timp ce conducea o autoutilitară, într-o curbă ușoară la dreapta, nu a păstrat distanța corespunzătoare, intrând în coliziune cu un alt autoturism, condus de C.G., care circula în fața sa. După impact, la locul accidentului a oprit un alt autoturism, condus de A.T., moment în care a fost lovit din spate de un  microbuz, condus de Ș.D., de 66 ani.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a două persoane, care au fost transportate la Spital Județean de Urgență Reșița în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

În data de 01.08.2017, Poliția Stațiunii Băile Herculane, a fost sesizată prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că pe DN 6,  pe varianta ocolitoare a comunei Domașnea, s-a produs un accident de circulație cu o persoană încarcerată.

C.I., de 51 ani, în timp ce conducea un autoturism din direcția Caransebeș spre Orșova, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule format din o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, condusă de B.I. de 39 ani.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătoarei autoturismului și rănirea ușoară a conducătorului ansamblului de vehicule, care a fost transportat la Spitalul Municipal Caransebeș.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

În data de 01.08.2017, Poliția Municipiului Caransebeș a fost sesizată, prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că pe DN 6, după intersecția cu DC 20, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

I.P.A de 20 ani, în timp ce conducea un autoturism din direcția, Caransebeș către Orșova, imediat după intersecția cu DC 20,  a semnalizat dreapta, a redus viteza, apoi a efectuat brusc virajul la stânga fără să se asigure, încălcând marcajul longitudinal continuu de separare a sensurilor de mers, moment în care, în spatele său rula un alt autoturism, condus de S.E. de 27 ani, care pentru a evita coliziunea virează stânga, trece pe contrasens și se răstoarnă în afara părții carosabile.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto S. E.  care a fost transportată la Spitalul Municipal Caransebeș.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

About editor editor

Lasă un răspuns