Două fete de 16 și 11 ani, din Ilfov, au plecat de acasă, în cursul zilei de 2 august 2017, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la găsirea lor sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul 112.

La data de 2 august a.c. au plecat de la domiciliile lor, din satul Crețești, comuna Vidra, judeţul Ilfov, Toma Ionela Ana-Maria, de 16 ani și Cazacu Claudia Nicoleta, de 11 ani.

Toma Ionela Ana-Maria are următoarele semnalmente: înălţime 1,70 m., greutate 60-65 de kg., constituție normală, ochii căprui, păr lung, drept, șaten, ten caucazian, fața ovală, pe gamba piciorului stâng prezintă o cicatrice ca urmare a unei arsuri.

Cazacu Claudia Nicoleta are următoarele semnalmente: înălţime 1,50-1,60 m., greutate 60 de kg., constituție normală, ochi căprui, păr blond, creț, lung, ten caucazian, fața ovală. În zona bărbiei prezintă o cicatrice ca urmare a unei tăieturi.

Persoanele care pot oferi informaţii care să ajute la găsirea lor, sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Leave a reply