Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat, ieri, 8 persoane care conduceau cu viteze cuprinse între 180 km/h și 200 km/h, pe autostrada A1. 

Toți conducătorii auto depistați au fost sancţionați contravenţional, totodată, fiindu-le reţinute permisele de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

 

La data de 28 iulie a.c., poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au acâionat, pe autostrada A1 Râmnicu- Vâlcea – Deva, pentru siguranța traficului rutier.

 

Polițiștii au depistat un cetățean italian, de 29 de ani, din Torino, care conducea un autoturism, la kilometrul 550 al autostrăzii A1 Deva-Nădlac, cu viteza de 188 km/h.

 

Un alt bărbat, de 59 de ani, din județul Arad, a fost depistat de polițiști, la kilometrul 548 al aceleiași autostrăzi, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 183 km/h.

 

La kilometrul 453 al autostrăzii A1 Deva-Nădlac, polițiștii au depistat un bărbat, de 21 de ani, din Germania, care conducea autoturismul cu viteza de 189 km/h.

 

Polițiștii au depistat, pe tronsonul București- Râmnicu Vâlcea al autostrăzii A1, la kilometrul 73, un bărbat, de 50 de ani, din Câmpulung, județul Argeș, care conducea un autoturism cu viteza de 187 km/h.

 

Un bărbat, de 29 de ani, a fost depistat de polițiști, la kilometrul 487 al autostrăzii A1 Deva – Nădlac, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 197 km/h, iar alt bărbat, de 28 de ani, din Constanța, a fost depistat la kilometrul 469 al aceleiași autostrăzi, conducând cu viteza de 194 km/h.

De asemenea, polițiștii au depistat, la kilometrul 509 al autostrăzii A1 Deva- Nădlac, un bărbat, de 39 de ani, din Lugoj, care conducea un autoturism cu viteza de 188 km/h.

 

Toți conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amendă de 1.305 lei și, ca măsură complementară, le-au fost reţinute permisele de conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

 

Polițiștii au depistat, la kilometrul 66 al autostrăzii A1 București – Râmnicu – Vâlcea, o femeie, de 33 de ani, din Pitești, județul Argeș, care conducea un autoturism cu viteza de 192 km/h și au sancționat-o cu amendă de 2.900 de lei, fiindu-i totodată reținut permisul de  conducere auto, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

 

Leave a reply