Home / Banat / Servicii medicale DE CALITATE pentru elevi și studenți!

Servicii medicale DE CALITATE pentru elevi și studenți!

Primăria Municipiului Reșița a investit, prin Direcția de Asistență Socială, în dotarea cabinetelor medicale din incintele unităților de învățământ. La începutul acestei săptămâni, o echipă din cadrul primăriei, împreună cu viceprimarul Adrian Dacica, a continuat acest demers prin inaugurarea cabinetelor stomatologice din următoarele unități de învățământ: Școala Generală nr. 1, Colegiul Național Traian Lalescu, Liceul Mircea Eliade, Universitatea Eftimie Murgu.

Cabinetele din aceste școli deservesc toți elevii și studenții care iși desfășoară activitatea școlară în Municipiul Reșița. Valoarea totală a investiției este de 58.835,04 lei. De asemenea, administrația locală are în vedere, în perioada imediat următoare, înființarea și dotarea unui cabinet școlar în cadrul Liceului Diaconovici Tietz.

Primăria Municipiului Reșița face eforturi în a susține activitatea medicală gratuită pentru elevi și studenți. În anul 2016, pentru toate cabinetele medicale
școlare, s-a cheltuit suma de 22.785,52 lei din bugetul local iar prin transfer de la Ministerul Sănătății – 61.087 lei.

Este important de menționat faptul că activitatea medicală se desfășoară și pe durata vacanței, elevii beneficiind de consultații gratuite.

About editor editor

Check Also

Cursurile „faţă în faţă” s-ar putea relua în semestrul II? Precizări din partea Ministerului Educaţiei

Ministerul Educaţiei a precizat, după apariţia în spaţiul public a unor informaţii conform cărora cursurile …

Lasă un răspuns