Poliţiştii din Gorj caută un minor, de 10 ani, care a plecat de la domiciliul unui unchi al său, din comuna Ionești.

 

La data de 22 iulie a.c., un bărbat, din localitatea Iezureni, a sesizat I.P.J. Gorj despre faptul că fiul său minor, MILITARU DAVID ANDREI, în vârstă de 10 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliul unchiului său, din comuna Ionești, din data de 20 iulie a.c., ora 20.30 și nu a mai revenit până în prezent.

 

Din datele obținute în urma primelor verificări efectuate de polițiști, a reieșit faptul că minorul a fost văzut în Gara C.F.R. Filiași, în ziua dispariției, de unde ar fi plecat cu un tren care se deplasa către Craiova.

 

Semnalmentele minorului: înălțime -1,20 m., greutate – 35-40 de kg., constituție astenică, păr șaten închis, tuns scurt, fața ovală, ochi căprui, la ochiul stâng, deasupra sprâncenei, are o cicatrice, iar la ochiul drept are o aluniță.

 

La data plecării, acesta purta o pereche de pantaloni scurți, de culoare verde, avea bustul gol și nu purta încălțăminte.

 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea lui sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.  

Leave a reply