Dorinel Hotnogu şi-a încheiat mandatul de preşedinte al Lions Club Reşiţa Montană şi a predat, ieri, prerogativele de conducere noului preşedinte, Ovidiu Almăjan, fost vicepreşedinte al organizaţiei. În postul de vicepreşedinte rămas vacant a fost ales Marian Apostol. În funcţia de secretar al Lions Club Reşiţa Montană a fost reconfirmat Gabriel Lupşan.

Cu ocazia desfăşurării Zilelor Reşiţei, Lions Club Reşiţa Montană reia campania de ajutorare a copiilor proveniţi din familii defavorizate. Astfel, în zilele de sâmbătă, 1 iulie, şi duminică, 2 iulie, membrii clubului vor fi prezenţi în Parcul Tricolorului din Reşiţa cu un stand la care vor servi gulaş vânătoresc şi diferite produse alimentare. Ca şi în acţiunile desfăşurate anul trecut, încasările vor fi donate copiilor aflaţi în grija Fundaţiei Humanitas Pro Deo.

Cu acest prilej, Lions Club Reşiţa Montană face apel la personalităţi din Reşiţa şi din Caraş-Severin să vină să servească la cazanul cu gulaş, sub deviza: „Seveşte cu suflet, dăruieşte din inimă!”

Leave a reply