”Dragi concetățeni,

In prima luna de mandat, la primele audiente, a venit o doamna, in varsta de aproximativ 80 de ani, cu o solicitare cel puțin ciudata si greu de realizat in acel moment:
– cand vom avea un Vaporas pe Dunăre pentru excursii sau pentru a merge la sârbi, asa cum era odată?
Greu răspuns de dat din partea unui primar dupa doar o luna de mandat, dar i-am promis doamnei ca in timpul mandatului voi rezolva si aceasta doleanța.
Si, iata, ca la aproape un an de mandat, am reușit împreuna cu echipa din cadrul primăriei sa îndeplinim acest vis si o necesitate a comunitații noastre!
Nu este doar reușita noastră, este si reușita Consiliului Județean, proprietarul catamaranului Bazias. Aici am de adus mulțumiri președintelui Consiliului Județean Silviu Hurduzeu care a dat dovada de mult interes si susținere in ducerea la îndeplinire a tuturor documentelor necesare.
Astăzi am inaugurat reusita cu o cursa a unui grup de tineri din Croația care au fost extrem de entuziasmați de peisaj, istoria zonei noastre si legendele legate de Ostrov.
In curând vom veni cu ofertele de promovare ale traseelor turistice si pregătim alta surpriza: curse catre Serbia in week-end-uri!
Deși unele lucruri par greu de realizat, cu multa voința, munca si credința ele pot deveni realitate!
Puterea de a fi încrezători sta in noi!” explica Adrian Torma, primarul orasului Moldova Noua.

Leave a reply