Patru tineri cu vârste cuprinse între 16 și 19 ani sunt cercetați de poliţiştii din Bocșa pentru că ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuință. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90%.

Duminică, 9 aprilie a.c., în jurul orei 22.00, un bărbat din Bocșa a sesizat prin apel la 112 Poliția din localitate despre faptul că vecinului său, plecat la țară, i-a fost spartă ușa apartamentului, iar din interior i-au fost sustrase mai multe bunuri.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din Bocșa au reușit ieri, 10 aprilie a.c., să identifice patru presupuși autori ai furtului. Aceștia au vârste cuprinse între 16 și 19 ani și sunt din Bocșa.

Cei patru bănuiți ar fi pătruns în apartament în cursul zilei de duminică, 9 aprilie a.c., prin forțarea ușii metalice de la intrare, iar din interior au sustras un sistem audio, un televizor, un cuptor electric, corpuri de mobilier dar și haine, creând un prejudiciu de aproximativ 6.000 de lei.

Cei în cauză sunt cercetați acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuiților.

Bunurile sustrase au fost recuperate în proporție de 90% și restituite părții vătămate.

Leave a reply