Arhivă

ȘI TU POȚI FII SUPORTER AL PATRULEI DE RECICLARE DE LA COLEGIUL TEHNIC REȘIȚA

Suntem membrii Patrulei de Reciclare de la Colegiul Tehnic din Reșița și este al treilea an în care ne-am înscris în acest program național de reciclare a DEEE. Am inceput sa lucrăm în acest proiect de educație ecologică pentru că ne pasă de mediul în care trăim. Dorim să determinăm întreaga comunitate să adopte un comportament responsabil față de reciclarea deșeurilor electrice și prin acțiunile noastre să devenim modele si pentru alți tineri.
Orice deşeu electric ce poate să conțină substanțe periculoase (mercur, cadmiu, plumb) și este recuperat din case, birouri sau instituții înseamnă mai puține materiale periculoase eliminate la întâmplare, mai mult spațiu disponibil şi mai puține cheltuieli, deoarece sunând la Telverde 0800444800 reprezentanții RoRec vor prelua gratuit de la domiciliu sau de la locul de muncă orice echipament electric voluminos (televizor, frigider, mașină de spălat, computer, monitor, imprimantă, Xerox, etc)
Toți cei care vor să devină Suporterii Patrulei județului nostru pot aduce DEEE de mici dimensiuni (becuri, baterii) în incinta Colegiului Tehnic din Reșița, și au posibilitatea de a face comenzi gratuite de preluare a DEEE și online: http://www.patruladereciclare.ro/colecteaza-deee-cu-noi/
Cei care doresc să se implice în colectarea și reciclarea deșeurilor electrice, pot comunica intenția profesorului coordonator al Patrulei de Reciclare de la Colegiul Tehnic din Reșița – prof. Roșu Daniela și pot accesa siteul de proiect www.patruladereciclare.ro .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts