Home / Banat / Acoperișul unei case din Anina a ars în întregime în urma unui incendiu; nu au fost înregistrate victime

Acoperișul unei case din Anina a ars în întregime în urma unui incendiu; nu au fost înregistrate victime

Un incendiu care s-a manifestat violent s-a produs, duminică seara, la o casă din cartierul Celnic al orașului Anina, acoperișul imobilului arzând în întregime, fără a fi însă înregistrate victime.

„Acoperișul a ars cu repeziciune, dar bărbatul care era înăuntru a fost scos la timp. A ars tot podul. Acționăm cu o autospecială a Serviciului de voluntari, iar între timp a sosit și Serviciul profesionist de la Oravița. Cel mai probabil, daunele sunt mari. Rămâne să stabilim cauzele care au dus la producerea incendiului. Din păcate, lipsa hidranților creează ceva probleme”, a declarat șeful Serviciului de voluntari pentru situații de urgență Anina, Cristian Mosoroceanu.

În momentul declanșării incendiului în casă se afla un bătrân care a fost scos la timp, în urma evenimentului fiind înregistrate doar pagube materiale.

În Anina sunt hidranți doar pe arterele principale, numărul acestora ridicându-se la 22, din care nu toți sunt funcționali, iar Serviciul de voluntari pentru situații de urgență dispune de o singură mașină.

www.agerpres.ro

About cristian.frant

Check Also

S-a semnat contractul “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, a rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare din Reșița”

Contractul CS-CL-06 “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare …

Lasă un răspuns