Home / Arad / Zeci de bolnavi evacuaţi din Spitalul de Psihiatrie Gătaia, cuprins de un incendiu FOTO

Zeci de bolnavi evacuaţi din Spitalul de Psihiatrie Gătaia, cuprins de un incendiu FOTO

Zeci de bolnavi au fost evacuaţi, duminică seara, din Spitalul de Psihiatrie Gătaia, judeţul Timiş, după ce acoperişul clădirii a fost cuprins de un incendiu, fără ca vreo persoană să fie rănită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii ISU „Banat” au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că incendiul a izbucnit la un pavilion al Spitalului de Psihiatrie din localitatea Gătaia, la acoperiş.

Purtătorul de cuvânt al ISU „Banat”, Bogdan Mutu, a declarat că în total au fost evacuate 70 de persoane, bolnavi şi angajaţi ai spitalului.

Potrivit acestuia, riscul ca incendiul să se extindă la alte clădiri a fost exclus, însă stingerea flăcărilor va mai dura câteva ore.

Potrivit pompierilor, la ora transmiterii acestei ştiri ard 350 de metri pătraţi din acoperişul clădirii.

Zeci de pompieri intervin pentru lichidarea incendiului.

Reprezentanţii ISU „Banat” susţin că nimeni nu a fost rănit. ”Intervenție foarte dificilă, în plină desfășurare, a pompierilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență „BANAT” al județului Timiș pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un pavilion al spitalului din localitatea Gătaia. La locul intervenției s-au deplasat din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „BANAT” al județului Timiș 5 autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțimi, un echipaj SMURD, doi ofițeri și 25 de subofițeri. În sprijinul acestora au sosit și două autospeciale ale SVSU Birda și Gătaia. Au fost evacuate aproximativ 70 de persoane, atât din pavilionul afectat cât și dintr-un pavilion învecinat, și din fericire nu sunt persoane rănite. Incendiul se manifestă pe o suprafață de 350 mp, este localizat și se lucrează în continuare pentru lichidare” declară pompierii.

About cristian.frant

Check Also

Kunsthalle Bega anunță deschiderea sezonului expozițional cu solo showul

Laurian Popa Soft Objects Kunsthalle Bega Deschidere 17 aprilie 2021, 12.00 – 20.00  17 aprilie …

Lasă un răspuns