banner electoral PNL alegeri generale 2016PNL Caraş-Severin are ca obiectiv pentru alegerile parlamentare obţinerea a trei mandate de deputat şi unul de senator, a declarat liberalul Ion Marcel Vela, duminică, în conferinţa de presă ce a precedat lansarea candidaţilor pentru Parlament.

„Targetul nostru este să obţinem trei deputaţi şi un senator. Şi credem că vom convinge lumea să meargă la vot, pentru că, deşi oamenii au dorit ca şefia Consiliului Judeţean Caraş-Severin să fie a PNL, până la urmă, conducerea CJ a revenit unei alianţe formată din PSD şi PMP. Dacă toţi cetăţenii care şi-ar fi dorit schimbarea şi ca judeţul nostru să meargă înainte ar fi venit la vot, acest lucru nu s-ar fi întâmplat. Este un argument concret, de acum şase luni. De data aceasta, oamenii nu cred că vor mai sta în case deoarece, după alegerile locale, când au văzut ce s-a întâmplat, au regretat că nu s-au dus la vot”, a declarat Vela, care ocupă prima poziţie pe lista candidaţilor pentru Senat din partea PNL Caraş-Severin.

Prezent la conferinţa de presă a fost şi primarul municipiului Reşiţa, liberalul Ioan Popa. Acesta a afirmat că PNL mai are un avantaj la aceste alegeri, şi anume faptul că trei oraşe din judeţ, Reşiţa, Moldova Nouă şi Băile Herculane, sunt de la alegerile locale în administrare liberală.

„În plus, având în vedere experienţa de la alegerile locale, vom elimina modalitatea prin care acestea au fost fraudate, dacă pot să spun aşa. Au fost două lucruri grave, şi anume, opt mii de voturi anulate şi cumpărarea electoratului prin acordarea de ajutoare sociale şi de urgenţă. Nemaifiind această sursă în mâna PSD, suntem convinşi că rezultatul va fi altul”, a subliniat primarul Reşiţei.

Duminică, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Partidul Naţional Liberal Caraş-Severin şi-a lansat candidaţii la alegerile parlamentare din 11 decembrie. La eveniment au participat ca invitaţi preşedintele PNL, Alina Gorghiu, Nicolae Robu, primarul municipiului Timişoara, şi Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea.

Candidaţii pentru Senat din partea PNL Caraş-Severin sunt: Marcel Vela, Marius Isac, Codruţa Hamat şi David Izvernar. La Camera Deputaţilor, candidaţii PNL Caraş-Severin sunt Valeria Schelean, Adrian Dacica, Cristian Gâfu, Ion Cojocariu, Jaro Marşalic, Elena Meteleaucă şi Doru Coşei. AGERPRES

cover-pozitia-1

Leave a reply