Home / BĂILE HERCULANE / Acum ai cu cine! USR a depus liste complete în Caraș-Severin

Acum ai cu cine! USR a depus liste complete în Caraș-Severin

miroslav-tascu-stavreListe complete de candidați pentru USR în județul Caraş-Severin

În cursul zilei de joi 27 octombrie, Uniunea Salvați România a depus liste complete de candidaturi pentru Senat și Camera Deputaților la alegerile parlamentare.
Lista  USR la alegerile din 11 decembrie 2016 pentru județul Caraş-Severin are următoarea componență:

Camera Deputaţilor
1.    Gorczynski Leonid-Marian – Retail Manager (industria Telecomunicaţiilor)
2.    Mocanu Mirela-Adina – Reprezentant Medical
3.    Voinea Ionuţ-Alin – Kinetoterapeut
4.    Dinu Adrian-Costel – Agent de vânzări
5.    Zelincă Lucian – Administrator Companie (Inginerie si consultanţă tehnică)
6.    Zahariea Cătălin – Director General (Industria de Advertising)
7.    Macavescu Ionuţ – Manager Clinica Medicală
Senat
1.    Taşcu-Stavre Miroslav-Valeriu – Lector Universitar Doctor
2.    Borca Ion-Tiberiu – Administrator Companie (Industria Auto)
3.    Popa Carmen-Eleniţa – Economist
4.    Duduleanu Octavian-Mihai – Manager Soluţii Arhivare

Cele două liste de candidature sunt deschise de Leonid-Marian Gorczynski la  Camera Deputaților  și Miroslav Tașcu-Stavre la Senat.
leonid-2Leonid-Marian Gorczynski va candida pe listele USR Caraş-Severin pentru Camera Deputaților  la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Născut în Caransebeş în 1976, este manager retail în domeniul telecomunicaţiilor. Are diplome în Drept, domeniul contabilităţii, şi desenator tehnic/designer în industria mobilei. În tinereţe a lucrat 5 ani ca redactor muzical la Radio Analog, domeniu artistic care îl pasionează în continuare. A fost unul dintre oamenii de bază al unuia dintre primele posturi de radio din partea de vest a României, susţinând emisiuni muzicale, prezentând evenimente în aer liber şi interacţionând cu radio-ascultatorii.

A tranziţionat apoi către industria de retail electro-IT, fiind unul dintre primii angajaţi şi managerul sucursalei locale Flamingo. Pe o piaţă competitivă, a continuat să conducă reprezentanţa locală după preluarea Flanco, orientarea schimbându-se către segmentul comerțului cu produse electrocasnice. A acceptat apoi o nouă provocare de management în industria telecomunicaţilor, alegând mediul dinamic de retail, lucrând atât în Reşiţa cât şi în Caransebeş.

De 3 ani este co-organizator al festivalului de muzică în aer liber Gugulan Rock, care se desfăşoară pe platoul Cepelca din cartierul Teiuş al municipiului Caransebeş. Festivalul aduce publicului atât formaţii regionale de rock cât şi de talie internaţională, mediatizând zona înconjurătoare, Ţinutul Gugulanilor (locuitori ai Banatului montan, având ca centru oraşul Caransebeş). Este căsătorit, având un baieţel.

Mirela-Adina Mocanu va candida pe listele USR Caraş-Severin pentru Camera Deputaților  la alegerile parlamentare din 11 decembrie.  De profesie neurobiolog, Mirela-Adina s-a născut în Reșița în 1990 şi a absolvit facultatea de Chimie-Biologie-Geografie din Timișoara cu specializarea „Stiința Mediului”, urmată de studii masterale la Bucureşti în cadrul facultății de Biologie, specializarea „Neurobiologie”.

În cadrul facultății din Timișoara a lucrat ca voluntar la mai multe proiecte de mediu finanțate din fonduri europene, rezultatul acestora concretizându-se şi în publicarea de numeroase articole științifice. La Bucureşti a fost voluntar la Institutul Cantacuzino iar apoi la catedra de Fiziologie Animală a facultății de Biologie, în cadrul cărora a făcut cercetare în domeniul imunologiei şi neurobiologiei.

Are experiență în industria farmaceutică unde a intrat în contact direct cu întregul aparat medical din România, prin prisma activității desfășurate având posibilitatea de a observa îndeaproape neregulile existente în sistemul medical. În tot acest timp a fost implicată în proiecte civice și sociale ca voluntar activ în asociațiile „Hope Rescue Center” și „United Way Romania”, unde a primit şi premiul de voluntarul anului pentru strângere de fonduri în cadrul Maratonului București și efort în acțiunile de voluntariat. Este căsătorită, având o fetiţă.
Miroslav-Valeriu Tașcu-Stavre (foto sus) va candida pe listele USR Caraş-Severin pentru Senat la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Născut în Timișoara în 1970, este lector universitar al Universităţii din Bucureşti la Catedra de Studii Culturale a Facultăţii de Litere, unde predă cursuri, seminare şi laboratoare din aria ştiinţelor politice, a studiilor europene şi a relaţiilor internaţionale. Domeniile sale de interes academic cuprind tranziţia şi democratizarea în regimurile postcomuniste. Este implicat de asemenea în mediul nonguvernamental de peste 15 ani, fiind pe rând director de programe al mişcării „Salvaţi Vama Veche” şi preşedinte al organizaţiei „Institutul Verde”. A participat la realizarea unor proiecte de cercetare naţionale şi internaţionale, fiind autorul mai multor studii şi lucrări de specialitate

”USR Caraş-Severin stă la dispoziţia simpatizanţilor şi tuturor cetăţenilor care doresc să adreseze întrebări sau să intre în dialog cu filiala, pe pagina de Facebook a acesteia: ”https://www.facebook.com/USRCaras/” transmite formațiunea politică printr-un comunicat de presă.

About cristian.frant

Check Also

ANUNŢ OPRIRE APĂ ORAVIȚA în data de 07.06. 2021 –str Răcășdiei (parțial)

În vederea  eliminării unei avarii apărute pe str.Răcășdiei, se va opri furnizarea apei în data …

Lasă un răspuns