Home / BĂILE HERCULANE / Social-democraţii au depus listele la BEJ; miercuri au fost întorşi pentru că nu aveau nicio femeie candidat

Social-democraţii au depus listele la BEJ; miercuri au fost întorşi pentru că nu aveau nicio femeie candidat

Ion Mocioalca PSD Caras SeverinPSD Caraş-Severin a depus, joi, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare, la Biroul Electoral Judeţean, după ce miercuri social-democraţii au fost întorşi din drum, din cauza faptului că pe lista pentru Senat nu s-a regăsit nicio femeie, aşa cum prevede legea.

‘Misoginismul din noi a făcut ca în locul Luisianei Stoicu să-l trecem pe soţul ei, aşa că am făcut rectificările de rigoare şi astăzi am venit cu doamna Luisiana Stoicu pe locul trei la Senat şi am rezolvat inadvertenţele la Biroul Electoral Judeţean. În altă ordine de idei, vreau să vă spun că datorită consistenţei acestor liste este pentru prima dată când ne propunem imposibilul în Caraş-Severin, să scoatem trei deputaţi şi un senator. Mai mult nu se poate, pentru că 100% nu mai există în politică dinainte de ’90. Trei deputaţi şi un senator cred că este un scor pe care nimeni nu l-a mai făcut în Caraş-Severin, de aceea spun că încercăm imposibilul’, a declarat deputatul Ion Mocioalcă, preşedintele PSD Caraş-Severin.

Lista PSD Caraş-Severin la Senat începe cu Ionuţ Chisăliţă şi continuă cu Ioan Benga, Luisiana Stoicu şi Aurel Duruţ, în timp ce pentru Camera Deputaţilor candidaţii sunt Ion Mocioalcă, Ion Spânu, Luminiţa Jivan, Valentin Boşneac, Valentin Blănariu şi doi aleşi locali, respectiv, Dumitru Ursu, primarul oraşului Oraviţa, şi Silviu Hurduzeu, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin. AGERPRES / (AS – autor: Paula Neamţu, editor: Marius Frăţilă)

FOLOSIREA ACESTEI ŞTIRI ÎN MEDIUL ONLINE IMPLICĂ CITAREA SURSEI CU LINK SPREwww.agerpres.ro

About cristian.frant

Check Also

Ramna are un viceprimar ecologist

Consiliul Local Ramna, în ședința din 20 noiembrie, a avut, printer punctele de pe ordinea …

Lasă un răspuns