Descinderi mascati Baile Herculane (8)La această oră, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din Caraș – Severin, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, efectuează 18 percheziţii domiciliare, în judeţele Caraş-Severin și Mehedinți, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete./ Vor fi puse în aplicare 12 mandate de aducere.

În această dimineață, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin efectuează 18 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Caraș-Severin și Mehedinți.

Percheziţiile sunt desfăşurate la domiciliile unor persoane bănuite că dețin, transportă și comercializează țigări provenite din contrabandă.

Vor fi puse în executare 12 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri, pentru dispunerea măsurilor legale.

La acţiune participă și poliţişti de la ordine publică, de la investigații criminale, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Caraș-Severin.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Leave a reply