Ion ChisalitaSurpriză de proporţii la Ceremonia de lansare a candidaturii lui Adrian Torma, candidatul PNL pentru Primăria Moldova Nouă. Deşi promisese că se retrage din viaţa publică, ”singurul primar adevărat” cum i-a spus Adi Torma, Ion Chisăliţă a apărut în prezidiul PNL şi a îndemnat toţi cetăţenii din oraş să voteze pentru Adrian Torma.

Chiar Chisăliţă a explicat că a revenit în viaţa publică deoarece crede în Adrian Torma şi vrea cu tot dinandinsul ca acesta să ajungă la Primăria Moldova Nouă pentru ca, astfel, proiectele sale începute în 2008 şi lăsate în paragină din 2012 de Matei Lupu, să poată să fie finalizate.

Supriza a fost una foarte mare, Sala de evenimente ”Alex” fiind plină până la refuz în special cu tineri din oraş, care l-au aplaudat frenetic, minute în şir, pe fostul edil al oraşului.

Evenimentul de lansare a fost unul extrem de bine organizat şi pus la punct, arătând că într-adevăr schimbarea este posibilă şi că Adrian Torma îşi poate realiza şi cel mai nou vis: acela de a dezvolta primul oraş-port de la Dunăre, aşa cum era o dată, în copilăria sa.

Leave a reply