Home / Banat / Deschideți drumurile, d-na directoare!

Deschideți drumurile, d-na directoare!

Drumru noroi si gheata FOTO arhivaÎn urma ploilor de sâmbătă 09.01.2016, pe Drumul Judetean 587 intre localitățile Delinești- Ohabița a format un strat gros de gheată. Dim această cauză, autobuzul care transportă muncitorii la firma de cabluri din Caransebeș a intrat în șanț, supotând avarii usoare.
Recuperarea autobuzului s-a realizat odata cu topirea gheții, deoarece nici un utilaj al administratorului drumului nu a apărut în zonă. La insistențele oamenilor din comuna Paltiniș, celebra Direcție de Administrare a Domeniului Public și Privat a Consiliului Judetean Caraș Severin și care răspunde de administrarea drumurilor județene, le-a comunicat că pe tronsonul Delinești-Ohabița drumul este declarat închis pe perioada de iernă. Căci, dacă pe vremuri mai erau anunţate în presă numerele de telefon al Dispeceratului de Drumuri Judeţene CS acum nu mai e de găsit…
Pe acest drum, DJ587,  autobuzul care transporta forță de muncă la firma de cabluri de la Caransebeș face zilnic sașe curse la care se adaugă profesorii și copii care vin zilnic la școala din Delinești. Astfel ne aflăm intr-o nouă situație de izolare  a unei localități, după răscoala oamenilor din Verendin, clamată de locuitorii județului în doar câteva zile, prin buna gestionare a situației de către DADP condusă de D-na Directoare Corina Pascotă.

About cristian.frant

Check Also

Cursurile „faţă în faţă” s-ar putea relua în semestrul II? Precizări din partea Ministerului Educaţiei

Ministerul Educaţiei a precizat, după apariţia în spaţiul public a unor informaţii conform cărora cursurile …

Lasă un răspuns