Home / BĂILE HERCULANE / Marius Cocioran şi Diana Mudrag-Franţ împart primul loc în topul sportiv al judeţului Caraş – Severin

Marius Cocioran şi Diana Mudrag-Franţ împart primul loc în topul sportiv al judeţului Caraş – Severin

Diana si Andrei FranţMarius Cocioran şi Diana Mudrag-Franţ îşi împart primul loc în topul sportiv al judeţului Caraş-Severin, pe anul 2015. În clasamentul individual, stabilit la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin, au fost incluşi 17 sportivi de top: şapte atleţi, şase luptători, trei boxeri şi o înotătoare.

În anul 2015, cele mai valoroase performanţe în sportul individual din acest judeţ au fost realizate de atleţi şi luptători, cele două ramuri sportive numărându-se de ani buni printre fruntaşe în tradiţionalul Top Sport. Nu întâmplător, locul întâi în ierarhia sportivă a judeţului este împărţit, în 2015, de un atlet şi o luptătoare: Marius Cocioran, de la CSM – Universitatea Reşiţa, mărşăluitor, care a reuşit anul trecut cea de-a doua calificare consecutivă la Jocurile Olimpice, şi Diana Mudrag-Franţ, care a revenit spectaculos în peisajul luptelor româneşti cu rezultate remarcabile pe plan intern şi un titlu mondial la lupte pe plajă.

”Mă bucur că a revenit Diana Franţ-Mudrag, care este campioana mondială la lupte pe plajă. Pe aceeaşi treaptă se află Marius Cocioran, care este calificat la Jocurile Olimpice din 2016. El este recordman naţional la 50 km marş şi câştigător al Campionatul Naţional, la 20 km marş”, a declarat, joi, la Reşiţa, Cătălin Hogea, directorul DJST Caraş-Severin.

Pe locurile doi şi trei în top se află alţi doi luptători: Andrei Franţ, care se poate mândri cu o medalie de bronz la CM de lupte pe plajă, şi Vlad Caraş, locul cinci în cadrul aceleiaşi competiţii.

”În ceea ce priveşte luptele pe plajă, din păcate pentru aceşti minunaţi sportivi, proba în sine este o probă neolimpică. Noi sperăm, şi am înţeles că anul acesta va fi pentru prima dată la Jocurile Olimpice, dar ca ramură demonstrativă. Sperăm că va depăşi acest stadiu şi va deveni o ramură olimpică, deoarece, aceşti sportivi merită să fie campioni olimpici”, a precizat Cătălin Hogea.

Pe locurile patru, cinci şi şase se găsesc atleţii Alin Ştirbu, Loredana Cimpoieru şi Ionuţ Betej, iar locul şapte consemnează o egalitate între patru sportivi: boxerul Alexandru Bibiricea, atleta Liliana Danci şi luptătorii Valentin Popescu şi Dumitru Chiru.

Pugilistul Daniel Anca şi luptătorul Dănilă Constantin împart, ex aequo, locul opt, atletul Robert Laţcu şi înotătoarea Andreea Augustinov sunt la egalitate pe nouă, iar boxerul Marian Ruţă şi atleta Alexandra Aichimoaei se găsesc pe poziţia a 10-a, ultima a topului sportiv individual.

Tot joi, la Reşiţa a fost dat publicităţii şi topul antrenorilor: evident, pe locul întâi, la egalitate, se află antrenorii celor doi sportivi fruntaşi, Octavian Măzăran şi Adrian Dacica. Locul doi e ocupat de Cristian Dragomir, atletism, iar pe poziţia a treia se află antrenorul de box Radu Gheorghe.
AGERPRES/(AS – autor: Paula Neamţu, editor: A. Bunescu ) www.agerpres.ro

About cristian.frant

Check Also

ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA

ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA-în data de -11.05.2022–str. Puțul 5 și str. Victoriei (parțial)-interval orar …

Lasă un răspuns