Home / Banat / EXCLUSIV VIDEO Răduleţ, Komlodi şi Cordoş arestaţi pentru 29 de zile

EXCLUSIV VIDEO Răduleţ, Komlodi şi Cordoş arestaţi pentru 29 de zile

Gabriel Komlodi
Gabriel Komlodi

Trei persoane au fost arestate preventiv vineri, la solicitarea procurorilor DIICOT, printr-o decizie a Tribunalului Caraş-Severin, în urma unei descinderi, asupra acestora fiind găsite diferite cantităţi de substanţe psihoactive şi canabis. Este vorba despre Mircea Petru Răduleţ, Gabriel Komlodi şi Alin Cordoş, ultimii doi având o intensă activitate de comercializare a produselor cu substanţe psihotrope pe reţelele de socializare din Timiş şi Reşiţa.

În urma descinderii efectuate de către poliţişti şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Caraş-Severin au mai fost aduse la audieri alte opt persoane membre ale reţelei de trafic de droguri, pentru aceştia fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Mircea Răduleţ
Mircea Răduleţ

‘În cursul acestei zile, DIICOT – Biroul teritorial Caraş-Severin a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Caraş-Severin, privind o propunere de arestare preventivă formulată împotriva a trei inculpaţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire sau, după caz, aderare la un grup infracţional organizat, în scopul comiterii infracţiunilor de trafic de droguri de risc. După efectuarea procedurilor specifice, judecătorul a admis propunerea formulată de DIICOT şi a dispus arestarea preventivă a celor trei, emiţând mandate de arestare preventivă, valabile pe o perioadă de câte 30 de zile. După pronunţarea respectivei soluţii, doi dintre cei trei inculpaţi au declarat contestaţii împotriva încheierii Tribunalului Caraş-Severin, care urmează a se soluţiona pe parcursul săptămânii viitoare’, a declarat vineri, pentru AGERPRES, judecător Rustin Ciasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin.

Alin Cordoş
Alin Cordoş

Doi dintre inculpaţi au fost puşi sub acuzare pentru constituire de grup infracţional organizat şi trafic de droguri de risc, iar liderul grupării mai este acuzat şi de efectuare de operaţiuni cu produse etnobotanice. Acesta ar fi coordonat activitatea de procurare şi distribuire a drogurilor de risc, precum şi pe cea de efectuare de operaţiuni ilicite cu substanţe cu efect psihoactiv, uneori distribuind personal substanţele ilicite.

De asemenea, opt persoane cu vârste cuprinse între 16 şi 34 de ani, aveau sarcini bine stabilite, respectiv procurarea, depozitarea şi comercializarea substanţelor interzise. Celelalte persoane conduse la audieri au primit măsura controlului judiciar, iar cei trei suspecţi care au fost reţinuţi riscă până la şapte ani de închisoare.

În urma percheziţiilor efectuate joi, au fost ridicate produse etnobotanice, canabis, un cântar, 1.500 lei, o sabie, un cuţit şi un pistol de airsoft.

About cristian.frant

Check Also

Întrerupere furnizare apă în Reșița-Cartier Cîlnic

În vederea eliminiării unei avarii apărute pe conducta principală str. Gradiștei în cartier Cîlnic se …

Lasă un răspuns