Mos Craciun prin Oravita 2015 (11)Sute de pungi oferite de Moș Crăciun la Oravița
    Luna decembrie a găsit orașul Oravița îmbrăcat în straie de sărbătoare, împodobite cu mii de luminițe multicolore care transformă orașul într-o imagine de basm. Deși în această perioadă totul este un vârtej în goana după cadoul potrivit, mai presus decât această goană primează familia. Magia Sărbătorilor de Iarnă constă în amintirile pe care le trezește Crăciunul în sufletele fiecăruia dintre noi.
   De altfel, ca în fiecare an, Moș Crăciun a poposit deja de săptămâna trecuta la copiii orăvițeni care au fost cuminți în anul 2015.
   În acest an Primăria orașului Oravița, potrivit declarațiilor făcute de către primarul Costel Ursu pentru ziarul electronic Știri din Banat a împărțit circa 1400 de pungi cu cadouri copiilor din unitățile de învățământ orăvițene și copiilor preșcolari.
   Nu doar copiii cuminți au primit cadouri, ci și părinții și bunicii acestora. Membrii ai Alianței Pensionarilor din România Filiala Oravița au primit vizita lui Moș Crăciun, luni, 21.12.2015. Aproximativ 200 de bătrâni s-au ales cu pungi din partea Moșului.
   Reprezentanții administrației locale au mai pregătit în premieră în acest an pentru copii, o tolbă plină cu dulciuri care au fost împărțite acestora în zilele de 23-24.12.2015. Bătrânul Moș și-a făcut azi apariția spre surprinderea tuturor locuitorilor într-o frumoasă caleașcă și împreună cu cele trei crăciunițe a oferit cadouri tuturor copiilor întâlniți pe străzile orașului.
        Deși orașul nu este îmbrăcat în mantie albă de zăpadă, feeria Crăciunului a cuprins pe toată lumea într-un dans care va culmina cu Crăciunul însuși.
Bella

Leave a reply