Arhivă

ATENŢIE ŞOFERI! Ceaţă densă în Banat

ceataCentrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (7:00), pe mai multe drumuri naţionale traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis p entru judeţele Sibiu, Timiş, Caraş-Severin, Arad, Bihor şi Hunedoara atenţionări nowcasting cu cod galben referitoare la acest fenomen ( http://www.meteoromania.ro/anm/?page_id=2637 ).

Ceaţa mai este prezentă, izolat, în judeţele Alba şi Braşov.

Le recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza în funcție de vizibilitate, să mărească distanţa în mers, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire (luminile de ceaţă trebuie folosite doar dacă vizibilitatea scade semnificativ).

În judeţul Caraş-Severin, în cursul nopţii, un autotren s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe DN6 – Varianta de Ocolire a Municipiului Caransebeş, la kilometrul 425+500 de metri. Traficul rutier nu este afectat, ansamblul de vehicule ocupând parţial acostamentul. Însă, precizăm că, în momentul în care marfa va fi descărcată, iar autotrenul va fi ridicat, este posibil ca circulaţia să fie dirijată alternativ.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts