PNTCD Aurelian Pavelescu Dan Sarbu Dorin MilitaruFiliala judeţeană a PNŢCD Caraş-Severin are ca obiectiv pentru alegerile locale obţinerea cel puţin a unui post de consilier judeţean, câştigarea a două primării şi creşterea numărului de consilieri locali la aproape 80 de persoane, a declarat sâmbătă, la Reşiţa, noul preşedinte al PNŢCD Caraş-Severin, Dan Sârbu, ales la Conferinţa Judeţeană a acestei formaţiuni politice.

‘Până în momentul de faţă avem circa 550 de persoane înscrise în partid şi 44 de organizaţii recreate la nivelul judeţului Caraş-Severin. Urmează, în perioada care vine, să reorganizăm alte 33 de organizaţii. Putem spune că în Caraş-Severin, în ultimele luni, am pornit ofensiva şi am reuşit recrearea din temelii a organizaţiilor, din localitate în localitate. Noi sperăm ca la alegerile locale de anul viitor să obţinem cel puţin două primării, un mandat de consilier judeţean şi un număr de minimum 70 – 80 de consilieri locali’, a afirmat Dan Sârbu.

Alături de preşedintele PNŢCD Caraş-Severin, la conducerea partidului au mai fost aleşi: Nicolae Ciurică – preşedinte onorific, Dănilă Obersterescu – prim-vicepreşedinte, Alimpie Domăşnean ca secretar general. Totodată, din conducerea partidului mai fac parte un secretar adjunct şi 12 vicepreşedinţi. De asemenea, noua conducere a PNŢCD Caraş-Severin speră ca, până la alegerile locale din 2016, să aibă liste complete în toate localităţile.

Prezent la Conferinţa Judeţeană, Aurelian Pavelescu, liderul PNŢCD, a prezentat strategia acestei formaţiuni politice pentru alegerile locale şi parlamentare din 2016.

‘Din păcate, PNŢCD, între anii 2000 şi 2012, nu a intrat în nicio alianţă politică pentru alegerile parlamentare, ceea ce înseamnă o strategie profund greşită. În toată această perioadă liderii PNŢCD s-au complăcut în această izolare. Acum, însă, pentru 2016, obiectivul nostru îl reprezintă intrarea în Parlamentul României, cel puţin cu un grup parlamentar, la una din Camere, pentru că vocea partidului neparlamentar nu se aude. Suntem în negocieri cu mai multe partide de pe tot eşichierul politic’, a afirmat liderul PNŢCD. AGERPRES www.agerpres.ro

Leave a reply