Home / Banat / Un bărbat dispărut pe Muntele Semenic

Un bărbat dispărut pe Muntele Semenic

jand montaniUn impresionant număr de pompieri, salvamontiști, jandarmi montani și civili, ajutați de un câine de urmă au căutat sâmbătă toată seara și au reluat căutările în această dimineață după ce un bărbat din Teregova a fost dat dispărut pe Semenic de către familie.
Primarul Teregovei, Marius Damian, confirmă că este vorba despre un bărbat de 59 de ani, care era angajat ca administrator al clădirii Primăriei Teregova. El ar fi plecat, împreună cu 4 persoane, să culeagă ciuperci pe munte și a fost văzut ultima dată sâmbătă, la orele 15, între satele Verendin și Gărâna, după care se pare că s/a rătăcit și nu a mai fost văzut, nu răspunde nici la numărul de telefon.
Autoritățile sunt în alertă, dispozitivul de căutare ajungând până la 100 de persoane. Din fericire în aceste zile în zona de Sud Vest a țării se înregistrează cele mai mari temperaturi din ultima jumătate de secol pentru această perioadă, fapt ce ar ajuta foarte mult la supraviețuirea bărbatului, chiar dacă  acesta ar fi accidentat.

About cristian.frant

Check Also

Vine iarna! Cod galben de ninsori în 11 judeţe, de vineri până sâmbătă la prânz

Meteorologii au actualizat prognoza pentru următoarele zile şi au emis o avertizare cod galben de …

Lasă un răspuns