Arhivă

România Curată: Hai cu noi în Turul Marilor Tunuri din Timișoara!

Turul Marilor Tunuri Romania CurataVreți să știți cum ați fost furați? Haideți cu noi în autocar și veniți în Turul Marilor Tunuri. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 21 noiembrie, începând cu ora 11.00, în Timișoara și Iași.

România Curată vă invită sâmbătă într-o călătorie ”turistică” cu autocarul, având un traseu mai inedit, în care vom încerca să identificăm câteva din țepele trase în cele două orașe de șmecherii tranziției.  Am pus pe hartă corupția şi o transformăm într-o ”atracție turistică”! #Coruptiaucide #colectiv  și asta nu trebuie să se mai întâmple vreodată!

TIMIȘOARA

Te așteptăm să vii sâmbătă alături de noi în Turul Marilor Tunuri timișorene. Plecăm împreună din spatele magazinului Bega la ora 11.00. Vom vizita, filma, fotografia  şi populariza averi ale unor îmbogățiți ai tranziției, proiecte investiționale strategice pentru România care au eșuat în mod lamentabil din cauza ”micimii” funcționarilor și liderilor locali și vom degusta un pic din savoarea averilor ”de gospodari” ale unor politicieni locali. Fiind vorba de Timișoara, desigur nu ne putem abține și vom arunca o privire din mersul mașinii și asupra patrimoniului imobiliar de invidiat al rromilor de catifea. Vă așteptăm și cu alte „surprize” cel puțin la fel de picante! România Curată vă pune la dispoziție un ghid care va prezenta ”obiectivele” vizitate.

Toți participanții la Turul Marilor Tunuri din Timișoara trebuie să completeze în prealabil acest formular.

Pagina de Facebook dedicată evenimentului cu ajutorul căreia îți poți mobiliza prietenii este aici: https://www.facebook.com/events/319541331503219/

 

Călătoria este gratuită. Numărul locurilor fiind limitat, participarea se face în ordinea înscrierii. Confirmarea va fi transmisă prin mail, la adresa indicată de dumneavoastră în formular. Pentru detalii, scrieți-ne pe adresa contact@romaniacurata.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts