Home / Banat / Strada Ilie Sîrbu doar o glumă proastă?

Strada Ilie Sîrbu doar o glumă proastă?

foto resita.ro
foto resita.ro

Primarul comunei Obreja din judeţul Caraş-Severin s-a trezit în mijlocul unui scandal de presă după ce o stradă din localitatea Ciuta a primit numele lui Ilie Sîrbu.

Ulterior primarul a spus că denumirea acordată străzii nu este una oficială, ci ar fi doar o simulare, o simulare care, însă, a fost făcută pe banii Primăriei, pentru a preamări o persoană foarte importantă politic până acum câteva zile, fiind liderul grupului PSD din Senat dar şi socrul premierului Victor Ponta. Secretarul comunei spune că nu pentru bani a fost făcută această iniţiativă, ci pentru că a existat un proiect de hotărâre de consiliu local încă din 2011, când Victor Ponta nu era încă premier, proiect de hotărâre care nu a mai ajuns niciodată pe ordinea de zi aConsiliului Local.

Prefectul spune că a demarat şi el o anchetă în acest sens, căci Comisia pentru denumiri a Prefecturii nu a fost consultată, deşi legea obliga clar avizul acesteia.

Din păcate, tocmai după ce societatea civilă românească a ieşit în stradă să ceară plecarea politicienilor şi a servilismului politic, acest primar s-a găsit să facă un asemenea gest dispreţuitor pentru manifestanţii din Piaţa Universităţii şi din marile oraşe ale ţării.

Citeşte mai mult pe http://ro.blastingnews.com/politica/2015/11/politicienii-nu-se-potolesc-nici-acum-strada-ilie-sirbu-la-ciuta-00657163.html

 

About cristian.frant

Check Also

Cupa Golden Kids la handbal fete junioare III – ediție aniversară

Data de 11.01.2022 marchează ziua în care Asociația Club Sportiv Golden Kids Bocșa aniversează 5 …

Lasă un răspuns