Arhivă

Ajutoare de urgență pentru 844 de familii afectate de calamități naturale sau cu probleme grave de sănătate

Guvernul Campeanu interimarGuvernul a aprobat astăzi o Hotărâre privind acordarea unor ajutoare de urgenţă în sumă totală de 1,76 milioane de lei pentru 844 de familii şi persoane singure, afectate de calamităţi naturale, incendii ori cu probleme grave de sănătate. 

Banii au fost alocaţi pe mai multe judeţe, în primul rând pentru familii care au fost afectate de calamităţi naturale, dar şi pentru familii extrem de sărace. Aşa se face că în ordonanţaă s-au acordat ajutoare şi unui număr de 346 de familii şi persoane singure care se confruntă cu situaţii deosebite cauzate de starea gravă de sănătate, sărăcie extremă, ori alte cauze care pot conduce la excluziunea socială – aceste familii locuiesc în judeţele: Arad, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Caraş-Severin, Constanţa, Dâmboviţa, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mureş, Neamţ, Olt, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Vâlcea, Vaslui, Vrancea şi în municipiul Bucureşti.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts
Citește mai mult

Câini-ghizi, nu maidanezi!

Asociaţia Nevăzătorilor din România, organizaţie reprezentativă care apără şi promovează interesele celor peste 100.000 de persoane cu deficienţă…