Arhivă

Pescari aflaţi în dificultate pe fluviul Dunărea, aduşi în siguranţă la mal de poliţiştii de frontieră

Politia de frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timişoara – Sectorul Poliţiei de Frontieră Moldova-Veche au acţionat cu o ambarcaţiune din dotare, pentru aducerea la mal în condiţii de siguranţă, a doi pescari care se aflau în dificultate pe fluviul Dunărea, după ce barca personală s-a defectat.

 

Astăzi, în jurul orei 10.30, I.S.U. Caraş-Severin a solicitat interventia poliţiştilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova-Veche, pentru a salva două persoane care se aflau izolate pe fluviul Dunărea, pe o barjă blocată, după ce ambarcatiunea lor s-a defectat. Barbatii erau la pescuit si nu se mai puteau întoarce la malul românesc din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

În urma solicitării, poliţiştii de frontieră marinari din cadrul S.T.P.F. Moldova-Veche s-au deplasat la faţa locului cu o ambarcaţiune din dotare şi au acţionat pentru salvarea acestora.

Cele două persoane, doi bărbaţi în vârstă de 50 respectiv 46 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin, au fost aduse în condiţii de siguranţă la mal.

Aceştia nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts