DSC_0026O fetiţă de 4 ani, din localitatea Bocşa (judeţul Caraş Severin) a fost lovită după ce trenul personal privat al Regiotrans a trecut peste ea în apropierea Haltei Bocşa Română din oraş, după ce a scăpat de sub supravegherea bunicii, în compania căreia se afla, transmite corespondentul ziarului PUTEREA

Fetiţa, împreună cu bunica și verişoara sa mergeau spre un magazin din apropiere ajungând la o trecere peste calea ferată semnalizată doar cu Crucea Sfântului Andrei, fără barieră. În momentul în care mecanicul locomotivei a sunat și a ambalat motorul, fetița s-a speriat și s-a tras din mâna bunicii apropiindu-se de linia ferată. Martorii povestesc că fata a pus mâinile la urechi și s-a oprit fix pe calea ferată, fiind izbită în plin de tren. O ambulanță a ajuns rapid la fața locului și personalul a reușit repede să scoată fetița de sub tren după care au transportat-o la Spitalul Județean de Urgență din Reșița tot în stare de comă.

DR jARO mARSALIKFata este în stare de comă în continuare, a fost stabilizată, pregătită conform procedurilor medicale și trimisă la secția de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgență din Timișoara, fiindcă Reșița nu are secție de neurochirugie pediatrică. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. De asemenea, inspectorii de la Protecția Copilului au plecat la Bocșa pentru a cerceta cazul.

„Este o fetiţă accidentată grav de tren, a fost adusă la noi în UPU-SMURD în stare gravă, este în comă, are leziuni severe la nivel de craniu, cu deviere de glob ocular, otoragie, hemoragie intracraniană, hematom epicranian. Este clar un caz de neurochirugie. Dacă elicopterul este disponibil o vom transporta la Timişoara” spunde dr. Jaro Marsalik, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa.

 

Citește mai mult pe http://www.puterea.ro/eveniment/fetita-de-4-ani-lovita-de-tren-118896.html

Leave a reply