Home / BĂILE HERCULANE / Primarul şi secretara Primăriei Băile Herculane reţinuţi de procuror

Primarul şi secretara Primăriei Băile Herculane reţinuţi de procuror

DSCN1404Azinoapte târziu, în jurul orei 2,30 procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au decis reţinerea pentru 24 de ore a primarului Nicuşor Vasilescu şi a secretarei Primăriiei Băile Herculane. Astăzi ei vor fi prezentaţi Tribunalului Caraş-Severin cu propunerea de arestare preventivă.

O serie de percheziţii au avut loc vineri la Primăria oraşului Băile Herculane, dar şi la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliul unor persoane fizice din Caraş-Severin şi municipiului Bucureşti.

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin şi ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciile Judeţene Anticorupţie Caraş-Severin şi Mehedinţi, cu sprijinul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin au efectuat un număr de zece percheziţii domiciliare, la sediul Primăriei Băile Herculane, precum şi la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane fizice de pe raza judeţului Caraş-Severin şi a municipiului Bucureşti’, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

Potrivit procurorilor, ar exista indicii că angajaţi ai Primăriei Băile Herculane au înstrăinat, fără respectarea prevederilor legale, la preţuri subevaluate, mai multe imobile din patrimoniul oraşului.

Totodată, vor fi puse în executare un număr de patru mandate de aducere pentru persoanele suspecte.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul Serviciului Român de Informaţii. AGERPRES / (AS – autor: Paula Neamţu, editor: Diana Dumitru)

 www.agerpres.ro

About cristian.frant

Check Also

Cărășeni sancționați pentru nerespectarea măsurilor de sănătate publică

137 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate în 24 de ore de polițiștii din cadrul …

Lasă un răspuns