printesa lia sportivi 2Prinţul Paul şi Prinţesa Lia şi-au deschis, miercuri, uşile reşedinţei lor din Capitală, acolo unde împreună cu mai mulţi luptători ai circuitului Superkombat, i-au invitat la masă, cu ocazia sărbătorilor pascale, pe micuţii dintr-un centru de plasament.

 

Un grup de 21 de copilaşi abandonaţi au primit cadouri din partea cuplului princiar, ajutat de sportivii din Superkombat, Cristian Ristea, Claudiu Bădoi, Cristian Spetcu şi Cristian Milea. Cei mici au făcut poze cu Alteţele Sale, dar şi cu sportivii, care le-au oferit ad-hoc şi câteva lecţii de autoapărare.

 

Săptămâna trecută i-am vizitat noi pe câţiva micuţi dintr-un centru, aşa că acum am decis să îi invităm la noi acasă. A fost un moment emoţionant, e important să le oferim un strop de fericire şi să tragem totodată un semnal de alarmă că o mulţime de copii se află încă în centrele de plasament din România. Cu toţii trebuie să aibă o familie, să aibă un viitor, a declarat Prinţesa Lia.

 

printesa lia sportiviAceştia le-au făcut la rândul lor o surpriză luptătorilor, iar o parte dintre ei au venit îmbrăcaţi în kimono. „Sincer, nu mă aşteptam, dar mi-aş dori că toţi dintre ei să ajungă să facă un sport indiferent că se numeşte kickbox, karate sau fotbal”, a spus Cristian Milea, campion Local Kombat la categoria mijlocie.

 

Unul dintre sportivii care le-a oferit jucării, rechizite şi dulciuri celor mici are la rândul său o poveste specială. Claudiu Bădoi, acum unul dintre cei mai apreciaţi luptători din ţară, a trăit pe străzi în adolescenţă, după ce a fost abandonat de familie. „Sportul m-a ajutat să îmi găsesc drumul în viaţă, m-a salvat, probabil eram şi acum acolo. Acum am două familii, una la sală şi una acasă, acolo unde mă aşteaptă soţia şi cel mic, a spus Bădoi, cel care se pregăteşte pentru un meci programat la finalul lunii în Rusia.

Leave a reply