Home / Banat / Tot la capitolul Grinch: Matei Lupu lasă 400 de cetățeni fără Revelion!

Tot la capitolul Grinch: Matei Lupu lasă 400 de cetățeni fără Revelion!

Rovana Plumb flori moldova nouaMotivul? Unul halucinant! Este vorba despre dorința de reglări politice, pe spatele cetățenilor. Societatea care asigura organizarea evenimentului are în componență și pe liderul opoziției din oraș, fapt pentru care Primăria Moldova Nouă nu se uită la acea societate ca și investitor și mare angajator al orașului, societate aflată în topul firmelor din Caraș-Severin potrivit Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului.

Conducerea companiei a trimis și un comunicat de presă în care subliniază felul defectuos în care se face administrație locală la Moldova Nouă: ”Sala de evenimente „Alex” a firmei S.C. Torma Forest S.R.L. (parte a grupului de firme  Auto Alex, cel mai mare investitor cu capital local, cu investitii de peste 5 milioane de euro in zona Moldova Noua, cu peste 160 de angajati, cel mai mare platitor de taxe si impozite, cel mai mare sustinator al activitatilor social – culturale, in ultimii 4 ani bugetul de sponsorizare, la nivel de Moldova Noua, fiind de peste 3 miliarde) este atacata de catre Primaria Moldova Noua prin persoana lui Lupu Matei, intr-un mod miselesc si fara logica.

Abuzand de legislatia privind autorizarea punctului de lucru, pe care nu a pus-o in practica niciodata, a luat decizia ca tocmai acum sa o puna in practica si sa nu ne elibereze autorizatia de functionare a salii de evenimente, fara a ne da nici un argument.

S.C. Torma Forest S.R.L. a depus documentele pentru autorizare in data de 8 Decembrie 2014, platind inclusiv taxa aferenta.

Sala de evenimente „Alex” este un proiect unic in Moldova Noua, un proiect reper pentru zona de Sud a judetului Caras-Severin, o sala de evenimente de 5 stele, in care actionariatul firmei a investit peste 500.000 euro., loc unde ar fi lucrat peste 30 de cetateni din oras, acestia nemaifiind nevoiti sa-si paraseasca domiciliul pentru a-si gasi un loc de munca.

Nu contestam nici acum, nici ca pe parcursul celor 22 de ani de functionare Auto Alex, ca managementul companiei nu a facut greseli, atat din punct de vedere legal, cat si fata de clienti. Ne-am asumat intotdeauna greselile facute, incercand sa fim un etalon al serviciilor, al calitatii personalului, dar si al respectarii legislatiei din Romania.

Toti edilii orasului Moldova Noua au avut o pozitie corecta fata de societatile noastre, pana in anul 2013, cand primarul Lupu Matei, a inceput un atac nejustificat la adresa companiei Auto Alex. Luand in calcul faptul ca am intocmit corect documentele necesare autorizarii si atata timp cat nu am primit obiectii din partea Primariei cu privire la ele, nu am ezitat sa gandim organizarea petrecerii Revelionului 2015 la Sala de evenimente „Alex”. Din pacate ne vedem pusi in situatia de a anula acest eveniment, unde s-au inscris peste 400 de persoane, dornice de a petrece sfarsitul de an in cea mai moderna locatie din oras.

Pe aceasta cale ne cerem scuze celor inscrisi pe lista, cu convingerea ca vor intelege ca aceasta situatie nu tine de decizia managerilor, ci de rea-credinta primarului Lupu Matei”.

About cristian.frant

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

Lasă un răspuns