Arhivă

Pescari pescuiți de polițiștii de frontieră de pe Dunăre

politia de frontiera salvare DunarePoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche – I.T.P.F. Timişoara au intervenit pentru salvarea a două persoane de sex masculin care se aflau la pescuit pe Dunăre şi care erau în imposibilitatea de a se întoarce în siguranţă la mal.

Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Moldova Veche au fost au fost anunţaţi printr-un apel primit de la ISU Caraș-Severin să intervină pe fluviul Dunărea pentru salvarea a două persoane aflate într-o barcă de pescuit, care datorită unor defecțiuni tehnice la motor și a condițiilor meteo nefavorabile (vânt puternic, valuri mari) nu mai pot ajunge la mal.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat un echipaj al poliţiei de frontieră cu o ambarcaţie din dotare, poliţiştii de frontieră au preluat cele două persoane la bordul ambarcaţiunii şi le-au transportat în siguranţă la mal.

 

Cei doi bărbaţi, în vârstă de 32, respectiv 36 de ani, domiciliati pe raza judeţului Caraş-Severin, respectiv Timiş, plecaseră la pescuit, dar vremea a devenit nevaforabilă (vânt puternic şi valuri mari), fapt pentru care s-au văzut în imposibilitatea de a se întoarce la mal, motiv pentru care au cerut ajutor apelând 112.

Persoanele în cauză au fost aduse în siguranţă la mal de către poliţiştii de frontieră şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts