Arhivă

Fortuna a avut noroc cu carul la Reșița

IMG_1835Meci extrem de spectaculos dar 3 puncte pierdute printre degete de echipa fanion a Banatului de Munte în confruntarea cu Fortuna Poiana Câmpina. Deși au dominat tot meciul, rosso-nerri au ratat extrem de mult și aceasta s-a întors împotriva lor. Fortuna a deschis scorul printr-o lovitură liberă acrodată extrem de ușor de arbitrul piteștean Cătălin Popa, în prima fază spre poarta lui Zimmermann a Fortunei, abia în minutul 29. După câteva zeci de secunde Ionuț Popescu reface situația pe tabelă, dar Fortuna se apără în continuare foarte sus, iar Metalul se pierde prea repede la centrul terenului și ratează nepermis atunci când scapă la poarta lui Popescu. De situație profită Fortuna care, în minutul 81, aruncă toate cele puncte în buzunarul Fortunei.

Ar mai trebui amintit și jocul bun făcut de Andrei Vaștag, deși a fost introdus târziu pe teren, cele mai multe ocazii și faze de poartă au avut loc după introducerea sa, din păcate nici o astfel de fază nu s-a concretizat cu gol.

Metalul și-a schimbat crainicul, care a fost foarte atent cu sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril și le-a urat de sănătate tuturor aniversaților, inclusiv edilului Mihai Stepanescu. Un joc extrem de bun l-a făcut Laurențiu Brejneni, care s-a remarcat în minutul 62 când a blocat salvator o contră a Fortunei extrem de periculoasă.

”Îi felicit pe băieți pentru cum au jucat și sunt convins că vom face jocuri foarte bune și pe viitor” a spus Daniel Oprița după partidă. Cât privește prestația oaspeților, Oprița spune că ”au câștigat dar nici nu știu dacă au vrut la felul în care trăgeau de timp!”

Cu totul altă părere a avut Aurelian Stamate, antrenorul Fortunei, care se vedea deja în triunghiul Seriei 2 ce se luptă pentru promovare, deși jucătorii săi nu au arătat absolut nimic în partida de la Reșița. ”Poate că azi am plătit pentru felul în care am câștigat cele 3 puncte în tur…” spune Oprița.

1 comment
Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts