Home / Banat / Donează o jucărie, fă o bucurie!

Donează o jucărie, fă o bucurie!

cadouri5În perioada 1-15 noiembrie 2014, Biblioteca Municipală Reşiţa în parteneriat cu o serie de instituţii precum Casa Corpului Didactic Caraş-Severin, Colegiul Naţional „Mircea Eliade”, Şcoala Gimnazială Nr. 8 şi Liceul Teologic Baptist derulează campania „Dă o jucărie, fă o bucurie, leagă o prietenie”, ediţia a II-a. Scopul campaniei este de a colecta rechizite, jucării, cărţi pentru copiii defavorizaţi din cartierele aparţinătoare municipiului Reşiţa şi din Centrele de Zi „Maria” şi „ABC”.

Obiectele adunate vor fi donate în perioada 15-23 noiembrie 2014, în cadrul „Campaniei Globale pentru Educaţie” când vor fi organizate diverse manifestări.

Pe această cale, Biblioteca Municipală Reşiţa lansează o invitaţie tuturor celor dispuşi să se alăture acestei campanii, donând jucării, cărţi sau rechizite pentru copii, să se adreseze instituţiei la filiala situată pe str. G.A. Petculescu nr. 1, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-16:00 sau la numărul de telefon 0355 080 105.

About cristian.frant

Check Also

O familie fericită nu este altceva decât un Rai timpuriu – George Bernard Shaw. Asa își începe prefectul Cristian Gâfu mesajul sau de Ziua Familiei

O familie fericită nu este altceva decât un Rai timpuriu – George Bernard Shaw. Asa …

Lasă un răspuns