Arhivă

Liga 2, Seria II-a, Etapa X-a

IMG_4815Sâmbătă 25 octombrie s-a desfăşurat etapa a X-a din liga secundă la fotbal. Iată ceea ce-a fost pe stadioane:
ACS FC Olt Slatina – CS FC Olimpia 2010 Satu Mare 2-1
Stadion ,,1 Mai’’, a găzduit o partidă cu Dumitru Robert George din Sfântu Gheorghe la centru, asistat de la tuşe de Peter Joszef din Sfântu Gheorghe şi Cimponeriu Călin din Lugoj, rezervă pentru arbitru, Dumitrică Omar Cristian din Craiova. Ovservatorii partidei au fost, Vidan Adrian din Bucureşti şi Leşeanu Viorel din Giurgiu.
Au marcat: Alexandru Dan LEUCUŢA în minutul 50, au egalat oaspeţii din Satu Mare printr-un autogol al lui Ovidiu Ilie MORARIU în minutul următor, 51, pentru ca în minutul 76, Vasile GHEORGHE să înscrie pentru slătineni, golul de 3 puncte.
CS Unirea Tărlungeni – CS FC Bihor Oradea 1-0
Stadionul ,,Unirea’’ din Tărlungeni, a fost gazdă pentru Ionita Eduard din Constanţa, arbitru asistat de la cele două margini de Băla Casian din Arad şi Tunyogi Ferencz din Zalău. Amoraritei Mihai din Câmpina, a fost la această partidă rezervă. Cei doi observatori, Marc Vasile din Cluj-Napoca şi Constantinescu Constantin din Slatina.
La această partidă, Liviu NICOLAE a reuşit să marcheze pentru gazde în minutul 67 şi astfel să aducă bucurie şi cele 3 puncte puse în joc tărlungenilor.
AFC Fortuna Poiana Câmpina – CS Mioveni 3-1
Stadionul ,,Fortuna Poiana Câmpina’’ din Câmpina, a fost gazdă pentru o brigadă condusă la centru de Dima Iulian din Bucureşti, asistat de Ilieş Dan Lucian din Braşov şi Cantemir Constantin Mihai din Făgăraş.Arbitru de rezervă a fost Chitu Marius din Târgovişte. Observatori delegaţi, au fost pentru acest joc, doi bucureşteni, Sandu Viorel şi Ionescu Aurel.
Gazdele au deschis scorul în minutul 9 prin Andrei ANTOHI, pentru ca în minutul 25, Valentin Dumitru MUNTEANU să ducă scorul la 2-0 pentru gazde. În minutul 51, gazdele beneficiază de o lovitură de la 11 m executată de Valentin Dumitru MUNTEANU, cel care-şi trece în cont dubla şi astfel se ajunge la 3-0 pentru gazde. La acest scor, gazdele reduce motoarele şi Marius Adrian GALAN reuşeşte să înscrie pentru oaspeţi golul de onoare în minutul 60.
Şoimii Pâncota – ACS Poli Timişoara 0-1
Stadionul ,,Şoimii’’ din Pâncota, o fost gazdă pentru brigade de arbitri condusă la centru de Fesnic Horatiu Mircea din Cluj-Napoca, asistat de la margini de Dumitru Ionel Valentin din Gherghiţa şi Geambazu Ciprian Petre din Buşteni.La marginea terenului, arbitru de rezervă a fost Mazilu Florin Ovidiu din Satu Mare. Pentru această partidă, forul specializat a delegat ca observatori pe Bucur Mircea din Târgu Mureş şi pe Dan Costin din Zalău.
Singurul gol al partidei a fost marcat de Pedro HENRIQUE de Santana Almeida în minutul 38, gol care bagă 3 puncte în ,,contabilitatea’’ formaţiei de pe Bega.
CS FC Caransebeş – CS Metalul Reşiţa 1-3
Stadionul ,,Municipal’’ – Parcul Teiuş din Caransebeş, a fost gazdă pentru o brigadă de arbitri cu Călin Iulian din Ştefăneşti la centru, ajutat la cele două margini de Bîrdeş Romică din Piteşti şi Badea Marius Florin din Râmnicu Vâlcea, al patrulea arbitru, rezervă fiind Vărzan Aurel din Oţelu Roşu. Cei doi observatori delegaţi, Ciglenean Mircea din Cluj-Napoca şi Pintilie Constantin din Râmnicu Vâlcea.
Gazdele înscriu încă din minutul 6 un gol prin Alexandru Marius OLOGU. După o jumătate de oră de joc, oaspeţii beneficiază de o lovitură de la 11 m pe care o execută Marius Ioan FEHER şi care duce scorul la 1-1, rezultat cu care se intră la cabine. După pauză, liderului CS Metalul Reşiţa trece la cârma jocului şi reuşesc în minutul 81 să preia conducerea pe tabela de scor, prin golul aceluiaşi Marius Ioan FEHER, care-şi trece în cont dubla. În penultimul minut de joc, din timpul regulamentar, o acţiune individuală a lui Octavian Constantin VASILE pe partea dreaptă a atacului oaspeţilor, o execuţie ,,A la Adrian Iulie – Cobra’’ şi un 1-3 pe tabela de scor, rezultat final.
Echipa CSM Râmnicu Vâlcea a stat.
După aceste rezultate, clasamentul seriei a II-s din care fac parte cele trei formaţii bănăţene arată astfel:
1 CS Metalul Reşiţa 23p
2 ACS Poli Timişoara 21p
3 AFC Fortuna Poiana Câmpina 15p
4 CS Unirea Tălungeni 14p
5 CS Mioveni 14p
6 CSM Râmnicu Vâlcea 12p
7 ACS FC Olt Slatina 11p
8 CS Şoimii Pâncota 7p
9 CS FC Olimpia 2010 Satu Mare 7p
10 CS FC Caransebeş 6p
11 CS FC Bihor Oradea 4p

Etapa viitoare, 1 noiembrie 2014 programează meciurile:

CS Mioveni – CS Şoimii Pâncota
CSM Râmnicu Vâlcea – AFC Fortuna Poiana Câmpina
CS FC Bihor Oradea – CS FC Caransebeş
CS FC Olimpia 2010 Satu Mare – CS Unirea Tălungeni
ACS Poli Timişoara – ACS FC Olt Slatina
CS Metalul Reşiţa are etapă liberă.

Foto: Dan-Alioşa Ulici
Dan-Alioşa Ulici

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts