Muncitorul Futsal Reşiţa eşec acasă cu United Galaţi, 3-6 după 1-1 la pauză !

Muncitorul Futsal Reşiţa eşec acasă cu United Galaţi, 3-6 după 1-1 la pauză !

Picture 859Trecerea de la fotbalul din iarbă la fotbalul în sală, nu e deloc uşoară. Ceea ce se joacă în sală e altceva ! Iubitorii de fotbal în general ştiu asta. E uşor însă din faţa calculatorului sau pur şi simplu din tribună să îţi dai cu părerea. Duminică după amiază, Sala Polivalentă din Reşiţa a găzduit partida dintre roş-negri de la Muncitorul Reşiţa şi jucătorii de la United Galaţi, o sală în tribunele căreia au luat loc mai bine de 800 spectatori iubitori de fotbal. Meciul dintre ,,muncitori’’ şi ,,oţelari’’ a debutat cu atacuri frumoase ale băieţilor din Reşiţa, cu contre spectaculoase ale băieţilor din oraşul de pe Dunăre, Galaţi. Cum ne-au obişnuit la fiecare meci acasă, băieţii lui Viorel Lolea au fost la timonă 15 minute, trei sferturi de primă repriză în care mingea nu a vrut deloc să perforeze poarta ,,oţelarului’’ Petrişor Toniţă. Chiar dacă băieţii antrenorilor Lolea & Roman au jucat ŞI împotriva deveanului Florin Anca, unul dintre cei trei arbitri ai partidei, în minutul 16, au reuşit să deschidă scorul prin Valentin Ilaş la o frumoasă acţiune de joc plecată de la Sile Giurcanu, ajunsă la Daniel ,,Piciu’’ Vădrariu, pasele scurte, rapide dintre jucătorii rosso neri efectiv năucindu-i pe gălăţeni, mingea a ajuns la Vali Ilaş care fără preluare la executat pe Toniţă. Din păcate şi la această partidă s-a văzut că echipa reşiţeană ,,n-are bancă’’, astfel după numai trei minute de la marcarea golului, oaspeţii ies la joc şi din minutul 19, decarul sârb al gălăţenilor Ivan Iovanovici, reuşeşte egalarea. Se intră la pauză cu un 1-1 nemeritat după aspectul jocului. Repriza secundă debutează la fel ca prima, cu echipa gazdă încercând să-şi apropie victoria. E greu, foarte greu cănd joci fără să ai posibilitatea să schimbi jucători, e greu mai ales să joci împotriva arbitrajului. Sigur că nu e o scuză, dar este o realitate. Totuşi după 14 minute de joc, al mitanului secund, gazdele reuşesc să marcheze prin căpitanul Florin Bârcean. Lipsa de experientă, oboseala, au făcut ca după numai un minut, acelaşi decar sârb să reuşească egalarea. După alte două minute, în minutul 37, decarul oaspeţilor, Ivan Iovanovici reuşind tripla şi după numai câteva secunde de la repunerea de la centru să-şi treacă un asist la golul lui Andrei Apostol şi tabela arăta 2-4, pentru ca un minut mai târziu, acelaşi Apostol să-şi treacă în cont dubla, ducând scorul la 2-5 în minutul 38. Un minut mai târziu, gazdele de la Muncitorul reuşesc golul trei prin Casian Doană. Atunci când jucătorii gazde jucau cu 5 în camp, oaspeţii reuşesc şi golul 6 prin Cătălin Ivan. După aspectul jocului, 3-6 un rezultat mincinos după părerea mea.

Echipa vizitatoare din Galaţi a avut suportul unui toboşar şi-al încă unui suporter, ambii ,,dezertori” din ,,Vulturii Semenicului”, o galerie universală care şi de această dată a avut în puştiul Ionuţ Văduva un toboşar de excepţie ! Ce se întâmplă cu adevărat în ,,Vulturii Semenicului” nu mai pricepe nimeni, nici măcar cei care ,,fac parte” din această galerie. O să încercăm să stăm de vorbă cu liderul Florin Boboiescu şi-o să vă informăm corect !

La partidă a asistat şi posibilul nou jucător la Muncitorul, Marius Staicu ,,Staikone”.
Brigada de arbitri, Bogdan Sorescu din Pitești nota 6, Florin Anca din Deva un 4,5 cu indulgentă, Ilie Șandru din Pitești fiind asistent pe margine. Jucătorul meciului, sârbul Ivan Iovanovici. Observator pentru acest joc a fost Alin Cârstoiu din Deva. Mi-ar fi plăcut să citesc raportul de joc, să văd ce-a scris despre prestaţia deveanului Anca…

Muncitorul Futsal Reşiţa: Sile Giurcanu, Alin Găină, Emilian-Bogdan Lolea Jr. – Florin Bârcean, Valentin Ilaș, Flavius Costescu, Casian Doană, Alexandru Urlică, Alexandru Sturzu, Cristian Rarinca, Daniel Vădrariu, Marius Călin, Denis Mihuțescu.
Antrenori: Viorel Lolea, Ioan Roman şi Florin Angheloiu
Medic: Ioan Şerbescu Jr.
Maseur: Dani Cocârlă
Delegat: Antonel Burtea

United Galați: Petrișor Toniță, Andrei Crăciun, Ovidiu Tudose, Jovanovic Ivan, Constantin Burdujel, Ionuț Păduraru, George Buleandră, Daniel Iorga, Andrei Apostol, Octavian Cireș, Mihăiță Bâgu, Cătălin Ivan.
Antrenor: David Asandei
Delegat: Lucreţiu Goleanu

Etapa viitoare, echipa reşiţeană joacă în deplasare la Târgu Secuiesc cu echipa KSE Târgu Secuiesc. Baftă băieţi şi mergem înainte. Încă nu e totul pierdut !

Dan-Alioşa Ulici

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (1)
Disqus (0 )