Arhivă

Amazoanele din România fluieră la Cupa UEFA – fotbal feminin!

Teodora AlbonSâmbătă 11 octombrie 2014, la Mioveni, într-un meci din liga secundă disputat între CS Mioveni şi CS Unirea Tărlungeni, un meci contând pentru Etapa a VII-a din Seria a II-a, a fost o partidă condusă de trei amazoane: la centru Albon Teodora din Cluj-Napoca, ajutată de la margini de Iugulescu Petruţa Claudia din Târgovişte şi Nan Marilena Cătălina din Alexandria. Prestaţia excelentă a amazoanelor noastre, au determinat diriguitorii arbitrajului european să delege brigada românească la un meci de fotbal feminin. Astfel la Lyon în Franţa, echipa gazdă Olympique Lyon va primi replica formaţiei italiene Brescia. Meciul se va disputa miercuri 15 octombrie şi va conta pentru Cupa Feminină UEFA !
Centralul Teodora Albon născută pe 2 decembrie 1977 la Cisnădie, este arbitrul care a fluierat la centru Finala Ligii Campionilor 2013 la fotbal feminin.
Iugulescu Petruţa Claudia, născuta pe 29 septembrie 1979, este preşedinte al Comisiei Judeţene a Arbitrilor Dâmbovita, este arbitru asistent FIFA din 2006.
Nan Marilena Cătălina, născută pe 15 martie 1989 la Alexandria, debutantă în Europa. Să le urăm success amazoanelor din România !

Dan-Alioşa Ulici

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts