Home / Arad / Denis-George Grădinaru, un puşti realist care-şi doreşte să transforme imposibilul în posibil !

Denis-George Grădinaru, un puşti realist care-şi doreşte să transforme imposibilul în posibil !

Denis Gradinaru 7În momentul în care a bătut cu pumnul în masă şi a spus: ,,Tată vreau la fotbal’’, bucuria mare a coborât în familia lui Dani şi Gina Grădinaru… N-a aşteptat Dani să fie rugat, şi-a luat puştiul de mână şi l-a şi dus sus în Valea Domanului. Primul ieşit în cale a fost chiar Daniel-Vasile Anghel, antrenor la o grupă de copii de la CSMetalul Şcolar Reşiţa. Întâmplarea a făcut ca puştiul Denis, să fie chiar în categoria pe care o antrena Anghel.
Născut pe 24 noiembrie 2004, la Reşiţa, Denis-George Grădinaru, un puşti simpatic, cuminte foc, a fost repede adoptat de colegii lui în acel friguros februarie 2011…
Şi de atunci, cu muncă multă, cu ambiţie, e des întâlnit la mai marile sau micile turnee organizate pentru copii şi juniori, în tricoul roşu cu negru al CSMetalului Reşiţa. A trecut de la Vasile Anghel, la mâna maestrului Nicu Georgevici ca în scurt timp la echipă să ajungă profesorul Sandu Roco. Şi de atunci ascensiunea continuă… Jucător de bandă stângă, mijlocaş stânga, Denis poartă pe tricou numărul 11 şi e fan declarat CR7 din fotbalul foarte mare, dar şi al lui Octavian Vasile, jucător cu nume la seniorii CSMetalului din Reşiţa. Proaspăt Campion Judeţean cu echipa la Categoria E, Denis nu este doar jucătorul care ,,cară pianul’’ şi îşi pune colegii în postura de-a marca dar este şi unul dintre marcatori, cu 17 reuşite în ediţia trecută de campionat.

Deşi are doar 9 ani, Denis este deja obişnuit cu turneele. Are deja la activ trei participări la ,,Cupa Porto Bega’’, 2012, 2013,2014, trei participări la ,,Cupa Cotta Arad’’ aceeaşi ani, ,,Gheorghe Ola’’ la Deva, ,,Cupa Primăverii’’ la Reşiţa, participant in primavara lui 2014 la puternicul turneu de la Braşov, ,,Braşov Indoor Cup’’. În 2012, la primul lui turneu, Denis a reuşit cu echipa CSMetalul Reşiţa un loc I la ,,Cupa Porto Bega’’ – Grupa 2004. Chiar azi (n.r. 31 august 2014) a reuşit împreuna cu colegii lui de la CSMetalul Reşiţa să obţină locul II la ,,Cupa Cotta Arad’’ 2014, o finală pierdută de elevii profesorului Sandu Roco în urma loviturilor de departajare. Mare iubitor de sport, Denis e fan înrăit al tenismanei Simona Halep, tenisul de câmp, un sport pe care puştiul Denis Grădinaru deocamdată îl admiră doar din faţa micului ecran, dar pe care şi-ar dori să-l joace poate într-o zi… Aflat cu echipa la turneul de la Arad, a doua zi de turneu, zi în care echipa mare a CSMetalului din Reşiţa a debutat în ediţia de campionat 2014/2015, Denis şi colegii lui s-au bucurat pentru victoria seniorilor cu 1-2 din meciul de la Câmpina , bucurie dublă pentru Denis pentru că, golul victoriei seniorilor a fost marcat de nimeni altul decât Octavian Vasile, jucător pe care puştiul îl idolatrizează. Ce frumos poate să fie în această mare familie a METALULUI DIN REŞIŢA !!! Nu putem decât să stăm cu ochii pe Denis-George Grădinaru să-i uram succes lui şi echipei CSMetalul 2004 Reşiţa şi profesorului Sandu Roco !

Dan-Alioşa Ulici

About dan aliosa

Check Also

Transport-surpriză la Nădlac. Migranţi, în loc de piese auto!

Douăzeci şi cinci de cetăţeni din Siria şi Palestina care încercau să treacă ilegal frontiera …

Lasă un răspuns