Jandarmii cărășeni vor fi la datorie, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, cu ocazia sărbătorii religioase de Rusalii. Aceștia vor fi prezenţi în zona lăcaşelor de cult din municipiile Reşiţa şi Caransebeş, precum şi în oraşul Oraviţa, pentru desfăşurarea într-un climat sigur a manifestărilor religioase.

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin vor asigura ordinea şi liniştea publică la manifestările cultural-artistice organizate în localităţile Măureni, Dognecea, Rusca Montană, Mărul, Pojejena, Lăpuşnicul Mare şi Bocşa Montană.

Jandarmii recomandă cetăţenilor care vor participa la aceste manifestări, să respecte indicațiile forţelor de ordine, să acorde o atenție deosebită bunurilor şi obiectelor personale de valoare care pot atrage atenția, deoarece astfel de evenimente reprezintă momente prielnice pentru infractori, să manifeste atenție pe traseele de deplasare, spirit de solidaritate şi să solicite sprijinul jandarmilor aflaţi în dispozitiv în situaţia în care este necesară intervenţia acestora.

 

 

Comments

Leave a reply