primarul-timisoarei-gheorghe-ciuhandu-nicolae-robuComunicat de presă – Nicolae Robu – primar Timișoara

Am citit cu stupoare comunicatul fostului primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu.

Acest om, care a ținut Timișoara blocată 16 ani de zile, care a dus aproape de dispariție un partid istoric cu înaintași iluștri, care a permis clanurilor țigănești să zburde ca pe propria moșie, care are mari probleme de gestiune a banilor și bunurilor publice la controalele Curții de Conturi, în loc să-și vadă de pensia nemeritată și de averea cumulată, are tupeul să se implice din nou în politică, să dea, prin uzurpare de prerogative, PNȚCD pe mâna PSD și să intoxice opinia publică cu minciuni ordinare.

Stimați timișoreni,

Dintre cele peste 100 de lucrări pe care eu le-am gestionat și le gestionez în oraș în acești aproape doi ani de mandat, doar Clădirea Pieței Iosefin și Piața de Gros au fost începute de dl. Ciuhandu. Începute și lăsate în blocaj, să știm exact situația ! TOATE CELELALTE LE-AM ÎNCEPUT EU ! A veni să te lauzi acum, când cineva, în sfârșit, și-a asumat răspunderea uriașă de a face ceva pe teren, și nu pe hârtie, de a fi chiar blamat pt asta din cauza deranjului inevitabil produs, denotă o lipsă de caracter crasa.

D-le Ciuhandu,

Mă tot întreb—si-ar trebui să se întrebe și ‘alții’ !—: ce-ați făcut, dom’le, cu banii orașului, de nu s-a văzut nimic în urma dv., ca eu, cu aceiași bani, am făcut tot ce este deja finalizat în oraș—peste 100 Km carosabil asfaltat, peste 50 Km trotuare, etc., etc.—, lucrările pe bani europeni fiind, încă, în derulare?

În privința candidaturii din partea USL la funcția de Primar al Timisoarei, iată cum stau lucrurile:

Este adevărat că PSD nu m-a vrut pe mine nicio clipă și ca grupurile de interese au creat presiuni mari pt ca dv să fiți candidatul USL. Victor Ponta a fost de trei ori în Timișoara să se întâlnească cu dv—niciodata cu mine !—, dv ați fost de cel puțin trei ori la București—doar mergeam cu același avion—pt perfectarea candidaturii. Mie mi se propunea, pe-atunci, ba să candidez în tandem cu dv la președinția Consiliului Județean, ba să fiu Ministrul Educației. Nu pt că n-ați vrut dv să candidați am candidat eu, d-le Ciuhandu, ci pt ca eu n-am agreat niciun troc și PNL, în frunte cu Președintele Crin Antonescu, a mers pe mâna mea ! Deci, frustrarea va aparține, d-le Ciuhandu, eu n-am motive să mă simt frustrat, mai ales că am și reușit să fac PE TEREN pt Timișoara în mai puțin de doi ani ce n-ați făcut dv în 16 și n-ați fi făcut nici în alți 100 dacă v-ar fi fost dați !

Leave a reply