Home / BĂILE HERCULANE / Sfaturi de la poliţişti pentru toţi copiii

Sfaturi de la poliţişti pentru toţi copiii

Ziua de 1 Iunie este un bun prilej pentru polițiști de a fi alături de copiii din unitățile de învățământ din judeţul Caraş-Severin pentru a le demonstra că oamenii în uniformă sunt prietenii lor, dar şi pentru a le da câteva sfaturi în ceea ce priveşte prevenirea delincvenței juvenile.

Activităţile au debutat, ieri, în staţiunea Băile Herculane,  când poliţiştii în parteneriat cu reprezentanţii Şcolii Gimnaziale de la Liceul Hercules au desfăşurat o „acţiune specială” fiind ajutați de echipajele de patrulă şcolară. Alte câteva zeci de elevi de la Şcoala Gimnazială nr. 1 din cartierul Celnic din Anina, au beneficiat de prezenţa poliţiştilor. De asemenea elevilor din clasele V-VI le-au fost prezentate riscurile comiterii unei fapte penale sau chiar ale unor jocuri nevinovate.Poliţiştii le-au oferit şi câteva sfaturi de care copiii ar trebui să ţină cont pentru a nu deveni ţinta unor infractori. Cum traversăm corect şi cum ne alegem locul de joacă au reprezentat alte subiecte abordate de polițiști în cadrul întâlnirii.

Mâine 30 mai, între orele 08-16.00, Serviciul Criminalistic din cadrul I.P.J.Caras-Severin va primi vizita a 9 clase de elevi de la unitățile de învățământ din municipiul Reșita.

 

About editor editor

Check Also

ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA -06.09.2021

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA -06.09.2021– str. Poștei, Oltului, Uzinei (parțial)   În vederea eliminării …

Lasă un răspuns