Metalul Reşiţa a fost învinsă cu scorul de 1-0 de FC Olt Slatina, în această după-amiazaă, pe teren propriu, în Liga a II-a de fotbal.

Fără puncte cucerite în primele şase runde din play-off, oaspeţii au dat lovitura în Valea Domanului, printr-un gol marcat de Căpăţână în prelungirile partidei. Etapa a 7-a din play-off-ul Ligii secunde la fotbal a adus la Reşiţa formaţia FC Olt Slatina, echipă cu un parcurs dezastruos în această fază a campionatului. FC Olt a înregistrat doar eşecuri în primele şase runde ale play-off-ului, iar rossoneri din Valea Domanului erau hotărâţi să administreze oltenilor cea de-a 7-a înfrângere.

Pentru a păstra şanse, e drept, destul de mici, în lupta pentru promovare, Metalul avea neapărat nevoie de cele trei puncte. Din păcate, şansa şi inspiraţia n-au fost nici de această dată de partea elevilor lui Marian Pană. Pe terenul din Valea Domanului, rossoneri au făcut un meci slab în faţa unui adversar care nu mai avea ce pierde şi care n-a venit la Reşiţa pentru a se apăra.

Jocul a fost relativ echilibrat, cu ocazii la ambele porţi. Metalul a dominat în repriza secundă, dar golul aşteptat de public a căzut în cele din urmă la cealaltă poartă. FC Olt dat lovitura în cel de-al treilea minut al prelungirilor, când Cosmin Căpăţână a finalizat, cu gol, ultima acţiune ofensivă a oaspeţilor. ”Jucătorii mei s-au apărat bine, au jucat bine, sunt mulţumit de ei, cu atât mai mult cu cât am avut jucători tineri. (…) Oricum, pentru noi, a fost ceva mai uşor, pentru că nu a existat presiune’, a declarat Dan Oprescu, antrenorul echipei FC Olt.

””Sunt supărat, am pierdut după un joc slab, aşa încât nu putem spune că am avut ghinion. Am pierdut un meci şi poate ultima şansă de promovare. Probabil că presiunea asupra jucătorilor s-a văzut în exprimarea multora dintre ei. Vom face o analiză şi vom vedea ce se va întâmpla în continuare, dar vă spun că nu mi-e ruşine cu ceea ce am făcut”, a declarat Marian Pană, antrenorul formaţiei Metalul Reşiţa. AGERPRES

Leave a reply