Echipa masculină de handbal CS Caraş-Severin încheie astăzi competiția play-out cu un meci în deplasare, la CSM Bucureşti.

Deşi rezultatul jocului nu contează prea mult, jucătorii de la CS Caraş – Ceverin sunt hotărâţi să dea totul pe teren. Din păcate, potenţialul formaţiei reşiţene este serios afectat de indisponibilităţile din lot, fapt pentru care, ca o soluţie de avarie, antrenorul Aihan Omer ar putea folosi un portar pe post de jucător de câmp.

Serios afectată de accidentări, aproape de finalul unui sezon în care a dat totul pentru a rămâne pe prima scenă a handbalului românesc, CS Caraş-Severin se vede confruntată cu neplăcuta perspectivă de a-şi juca ultimele şanse de salvare în turneul de baraj programat la Sebeş, la sfârşitul acestei luni.

Echipa din Bucureşti s-a salvat deja de la retrogradare, iar rezultatul nu mai contează decât pentru palmares. CS Caraş-Severin va da oricum totul pe teren, promite antrenorul Aihan Omer, care are însă la dispoziţie un lot decimat de accidentări şi suspendări. Stan este suspendat, iar Grigoraş, Grozăvescu şi Pârvan vor lipsi din cauza accidentărilor. În aceste condiţii, CS Caraş-Severin va alinia doar şase jucători de câmp, cărora li s-ar putea alătura, ca soluţie de avarie, portarul Sămânţă.

”Noi mergem la Bucureşti să câştigăm, indiferent de situaţia din clasament, pentru că aşa am făcut tot campionatul, chiar dacă în anumite locuri am greşit jucând la victorie orice meci, iar echipa s-a accidentat sau a obosit. Exemple sunt meciurile de la Bacău sau Constanţa, unde am fost foarte aproape de surprize. Aceasta este mentalitatea noastră şi vom merge peste tot, să câştigăm. Din păcate, lotul pentru meciul de sâmbătă este unul de la subţire la foarte subţire. Vom alinia şase jucători de câmp şi trei portari. Vom încerca să jucăm foarte bine, pentru că, în aceste momente grele, echipa se mobilizează mai bine. Va fi o situaţie neplăcută în cazul în care vreun jucător ar fi suspendat sau accidentat. Noi suntem, în continuare, dispuşi la efort şi la sacrificiu pentru acest meci cu CSM”, a afirmat Aihan Omer, antrenorul CS Caraş-Severin.

Partida CSM Bucureşti – CS Caraş-Severin se va disputa astăzi, de la ora 18,00, în sala Rapid, şi va fi arbitrată de cuplul Adrian Barbu – Ştefan Ciurea.

Leave a reply