Home / Banat / ,,Pregătirea alegerilor decurge normal,, susţine prefectul judeţului Caraş-Severin

,,Pregătirea alegerilor decurge normal,, susţine prefectul judeţului Caraş-Severin

Organizarea alegerilor pentru desemnarea reprezentanţilor României în Parlamentul European, la nivelul judeţului Caraş-Severin decurge fără probleme, fiind respectate toate termenele stabilite prin actele normative aferente, susţine prefectul judeţului Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu.

‘Din punctul de vedere al Instituţiei Prefectului, totul este pregătit pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a alegerilor de duminică. Secţiile de votare vor fi luate în pază de către reprezentanţii instituţiilor din M.A.I., poliţie, jandarmerie, poliţie de frontieră şi ISU. Secţiile de votare vor fi sigilate, cu buletinele de vot în interiorul acestora, urmând ca a doua zi, la ora stabilită, secţiile să fie deschise, iar procesul electoral să se desfăşoare în condiţii normale’, a afirmat prefectul Siviu Hurduzeu.

La nivelul judeţului Caraş-Severin sunt amenajate de 366 secţii de votare. Au fost primite de la Ministerul Afacerilor Interne circa 300 mii buletine de vot, inclusiv rezerva de 10 sută şi buletinele anulate de Biroul Electoral Judeţean în vederea afişării ca model la secţiile de votare şi la sediul BEJ. În listele electorale permanente din judeţ sunt înscrişi 276.561 alegători, dintre care, 76.578 sunt în Reşiţa, municipiul reşedinţă de judeţ.

Referitor la modul de exercitare a dreptului de vot de către persoanele netransportabile din cauză de boală sau invaliditate la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2014, cererile pentru urna specială, însoţite de acte doveditoare, se depun la birourile electorale ale secţiilor de votare numai în ziua de sâmbătă, 24 mai, în intervalul orar 18,00 – 20,00. Solicitările înaintate ulterior vor fi respinse. AGERPRES

About editor editor

Check Also

Prime Web Sites That Write Essays For You

Follow the steps we recommended above, and one of the best essay writing service evaluation …

Lasă un răspuns