Home / Vest / Astăzi, ultimul duel al sportivilor din Superkombat înaintea galei World Grand Prix de la Mamaia

Astăzi, ultimul duel al sportivilor din Superkombat înaintea galei World Grand Prix de la Mamaia

superkombat posterCei 14 sportivi care vor urca în ring, mâine, pentru a doua etapă a circuitului Superkombat, vor avea astăzi, de la ora 18:00, ultima confruntare, înaintea galei, transmise în direct la nivel global în 83 de ţări de pe 4 continente.

 Prezentarea oficială a luptătorilor sosiţi din 9 ţări pentru ediţia VIP a circuitului Superkombat va avea loc tot la centrul de evenimente Bingo Europa din Mamaia, fanii urmând să aibă acces gratuit la ultima confruntare înaintea galei care se anunţă una explozivă. De asemenea, tot la prezentarea oficială va fi pusă în vânzare o nouă serie de bilete.

Astăzi, de la ora 12:00, luptătorii internaționali se vor deplasa la Ovidiu pentru a inaugura Clubul de Box al oraşului, la Sala Sporturilor (Strada Primăverii, numărul 2A), urmând ca la aceeași oră să aibă şi cântarul oficial. Peste 500 de elevi sunt aşteptaţi la evenimentul care va fi dedicat şi unei campanii anti-drog. Imediat după cântarul oficial, în jurul orei 13:30, delegaţia Superkombat va pleca spre insula Ovidiu, la invitaţia Primăriei Ovidiu, pentru a lua masa la un restaurant cu specific marinăresc, iar apoi sportivii se vor pregăti de prezentarea oficială de la centrul de evenimente Bingo Europa, acolo unde vor împărţi autografe şi vor face poze cu fanii.

 Ediţia VIP a circuitului Superkombat va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00, la centrul de evenimente Bingo Europa din Mamaia, iar luptători sosiţi de pe 3 continente se vor confrunta în 8 meciuri internaţionale, gala urmând să fie transmisă în direct de Sport.ro, iar la nivel internaţional de Eurosport.

 România va fi reprezentată de 6 sportivi la cel de-al doilea World Grand Prix al anului, vedeta Local Kombat, Sebastian „Fiul lui Dracula” Ciobanu, urmând să-l înfrunte în meciul cap de afiş pe campionul mondial WKN la muay-thai, francezul Jallon Corentin. Amansio Paraschiv, Dănuţ Hurduc, Daniel Alexandru şi Cristian Ristea sunt şi ei anunţaţi în super-fight-uri, în timp ce Flavius Boiciuc va reprezenta România în turneul mondial la categoria semigrea, unde mai participă sportivi din Surinam, Anglia şi Serbia.

 În total, 600 de bilete sunt puse la vânzare pentru gala Superkombat World Grand Prix II de la Mamaia, programată pentru sâmbătă, acestea putând fi achiziţionate în schimbul a 200 de lei din reţeaua eventim.ro, magazinele Germanos, Vodafone, Domo şi Orange din toată ţara.

 Program complet Superkombat World Grand Prix II:

 1.   Turneu categoria semigrea – Semifinala 1

Miles Simson (Surinam) vs Miljan Vidovic (Serbia)

 2. Turneu categoria semigrea – Semifinala 2

Jamie Bates (Marea Britanie) vs Flavius Boiciuc (România)

 3. Super-fight – Categoria semigrea (-85 kg)

Aristote Quitusisa (Angola) vs Daniel Alexandru (România)

 4. Super-fight – Categoria cruiser (-92 kg)

Micky Terrill (Marea Britanie) vs Dănuţ Hurduc (România)

 5. Super-fight – Categoria cruiser (-92 kg)

Christian Brorhilker (Germania) vs Cristian Ristea (România)

 6. Super-fight – Categoria mijlocie (-71 kg)

Rangel Ivanov (Bulgaria) vs Amansio Paraschiv (România)

 7. Super-fight – Categoria super cruiser (-95 kg)

Jallon Corentin (Franţa) vs Sebastian Ciobanu (România)

 8. Turneu categoria semigrea – Finala

Câştigător semifinala 1 vs Câştigător semifinală 2

 

About editor editor

Check Also

Cine plătește pagubele accidentului lui Romeo Dunca?

De un an de zile, timp în care conduce, ca președinte, Consiliul Județean Caraș-Severin, Romeo …

Lasă un răspuns