Remiză albă în Valea Domanului cu ASA-ul din Târgu Mureş în Play-off

Remiză albă în Valea Domanului cu ASA-ul din Târgu Mureş în Play-off

poze 257Chiar dacă Marian Pană face apel după apel ca iubitorii de fotbal să vină langă echipă, să-i susţină, nimic nou nu se întâmplă în Valea Domanului pe ,,Mircea Chivu”. Si sâmbată 17 mai 2014 cei care au susţinut echipa au fost aceeaşi 40 ,,nebuni frumoşi” ai lui Guşcă… Guardia Rosso-Nera a fost la înălţime pe tot parcursul celor mai bine de 90 de minute, de data asta însă echipa lui Guşcă a avut concurenţi pe cei de la Târgu Mureş. Duelul galeriilor a fost ca şi partida desfăşurată pe teren, una echilibrată pe toată durata celor mai bine de 90 de minute.

Aşa comportamente vrem să vedem cât mai des pe terenurile de fotbal. Dacă Dorinel Munteanu s-a implicat şi în pregătirea echipei, prima victorie în play-off tot nu vrea să vină. E adevărat că jocul de sâmbătă în compania liderului seriei a doua a fost un joc bun, de angajament, desfăşurat pe acelaşi teren moale care necesită eforturi în plus din partea jucătorilor. Remiza albă din meciul cu ASA Târgu Mureş a mai adăugat un punct în contul gazdelor insuficient însă. Lucrurile se pare că sunt tot mai clare în lupta pentru promovare. Gazdele încep meciul precaut, preferând un joc de aşteptare. Oaspeţii au două ocazii de-a deschide scorul dar Zimmermann este la post de fiecare dată. Mitanul secund este abordat altfel de Adrian Falub, care rămâne fără Amauri Morais, mureşenii nemaicontând în atac, dând astfel posibilitatea roş-negrilor să preia iniţiativa.

poze 147Gazdele nu aşteaptă invitaţii speciale şi trec repede la cârma jocului, şutul din şapte metri a lui Dani Opriţa evidentiindu-l pe Edy Stăncioiu, care respinge spectaculos peste transversală în corner. Lovitura de la colţ rezultată, nu aduce nimic nou pe tabela de scos, ci doar punctează o altă ocazie în caseta tehnică în dreptul lui Istvan Szabo, unul dintre cei mai constanţi jucători ai Reşiţei pe toată durata campionatului. Dacă meciul se îndrepta clar spre o remiză albă, cel care a încercat altceva a fost acelaşi ,,unşpar” roş-negru, Istvan Szabo, care a profitat de neatenţia în apărare a oaspeţilor, dar a tras destul de aproape în stânga lui Stăncioiu. Defensiva mureşeană a intrat urgent în gura lui Ousmane N’Doye, căpitanul oaspeţilor muştruluindu- şi colegii. Un 0-0 care-i apropie tot mai tare pe mureşeni de Liga 1. Centralul Paul Unimătan din Zalău, a arbitrat cu două unităţi de măsură diferite această partidă, el fiind asistat de Iulian Radu din Bucureşti şi Ciprian Damşa din Oradea la cele două tuşe, rezervă fiind Răzvan Drăgoi din Timişoara. Observator pentru arbitrii, orădeanul Cornel Pantea, iar pentru joc hunedoreanul Mircea Sârbu.
CSM Reşiţa: Zimmermann Cristian – Creţu Vişan, Popescu Ionuţ, Nogo Salif, Vaştag Andrei – Breşneni Laurenţiu ( Mureşan Silviu), Enescu Dănuţ – Vasile Octavian (Făgărăşanu Andrei), Opriţa Daniel (Neagoe Andrei), Szabo Istvan – Stoica Adrian. Antr.:Pană Marian
ASA Târgu Mureş: Stăncioiu Eduard – Hanca Sergiu, Bejan Florin, Sepsi Laszlo, Szilagyi Lorand (Tomozei Marius) – N’Doye Ousmane, Vârtic Rareş – Dan Alexandru, Voiculeţ Claudiu (Onicaş Mihai), Hora Ioan – Amauri Morais (Huiban Dragoş). Antr.:Falub Adrian

Dan-Alioşa Ulici

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus (0 )