Accident Gh Nasturel pdl resitaPreşedintele PDL Reşiţa, Gheorghe Năsturel a fost implicat într un accident rutier, produs ieri după-amiază, pe strada Traian Lalescu, din municipiul Reșita.

Echipajul sosit la fața locului a constatat că şoferul, în vârstă de 59 ani, conducea un autoturism, din direcţia Centrul Civic spre Muncitoresc, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

La testarea cu aparatul alcoolotest rezultatul a fost pozitiv, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea  pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pe numele lui pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice în stare de ebrietate.

Comments

Leave a reply